Exkluzív és megható fotó a topmodell esküvőjéről

A gyönyörű híresség nem tudta megállni, hogy ne osszon meg egy képet életük legvarázslatosabb napjáról.

Gisele Bündchen, bár már hat éve hozzáment szerelméhez, Tom Brandyhez, még mindig meglepi egy kedves kis fotóval közösségi oldalán, hogy köszöntse évfordulójuk alkalmával. A topmodell már lassan hagyományt teremt azzal, hogy egy bensőséges képpel üzen kedvesének, melyek mellé pár kedves sort is ír. Tavaly is hasonló képpel köszöntötte férjét. Amellett, hogy igazán bájos gesztus, a rajongók is örülnek, mert így bepillantást kaphatnak a pár intim pillanataiba.

Gisele Bundchen és szerelme esküvőjük napján. (Fotó: Instagram)

Gisele Bündchen és szerelme esküvőjük napján. (Fotó: Instagram)



Az egykori Victoria's Secret-angyal sugárzott, flitteres menyasszonnyi ruhájában, napbarnított bőrével és lágyan leomló fürtjeivel igazi tengerparti hangulatot teremt a képen. Az orchideás torta a háttérben a koccintó párral igazán kedves pillanat, értjük már, miért pont ezzel kívánt boldog évfordulót kedvesének Gisele. Mi mást is tehetne egy jó férj ilyenkor, mint hogy reagál választottja üzenetére. Tom - aki egyébként a New England Patriots irányítója - az alábbi képet tette ki Facebook-oldalára, mellette a szerelmes üzenettel.

"Gisele, köszönöm, hogy te vagy életem szerelme" - üzente feleségének a jóképű sportoló, ami mellé csatolt egy hegyi kiránduláson készült nózipuszis fotót is.

Tom Brandy és neje, Gisele Bündchen. (Fotó: Facebook)

Tom Brandy és neje, Gisele Bündchen. (Fotó: Facebook)



Hát nem édes módja ez a turbékolásnak? A 21. században, úgy látszik, már csak így megy ez, azért reméljük, egy romantikus vacsora is belefért az ünneplésbe. Boldog évfordulót kívánunk!