Házasság Hete a közmédia csatornáin is

Házaspárbaj, kalandtúra, hét próbatétel: többek között ezek szerepelnek a Házasság Hete programjai között. A rendezvényekre országszerte több településen lehet jelentkezik; a cél az, hogy a házastársak kapcsolata szorosabbá és tartósabbá váljék.

Hét próbatételt kell kiállniuk azoknak, akik Kaposváron beneveznek a Szerelmes kalandtúrára. A feladatok közé tartozik a közös főzés, múzeum- vagy színházlátogatás is, istentiszteleten való részvétel. A rendezvényekre országszerte több száz pár jelentkezett. A szerelmes-, a jegyes- és házaspárokat is szívesen látják.

„Szeretnénk evvel egy kicsit a párkapcsolatokra a figyelmet terelni, hogy ez jó dolog, mi hiszünk benne, hogy párkapcsolatban lenni jó” – fogalmazott Pajor Beáta szervező.

Ezen a héten a közmédia csatornái kiemelten foglalkoznak a házassággal. A Családbarátban minden nap ismert és példamutató házaspárokat látnak vendégül; és bemutatnak egy családot is. A Duna február 15-én sugározza az Együtt a család-Házasság Hete című összeállítást, amelyben felidézik a hét legemlékezetesebb eseményeit.