Lányt szült a rendező felesége, de nem tudni, ki az apa

Második kislányának adott életet a napokban Jirí Menzel Oscar-díjas cseh színész-rendező 40 évvel fiatalabb felesége, a gyermek biológiai apja ismeretlen.

A cseh sajtóban azért indultak meg a találgatások az apasággal kapcsolatban, mert a világhírű művész 5 éves kislányának más a biológiai apja.

A napokban született Eva Marie Menzelová a 76 éves Menzel és 36 éves felesége, Olga második gyermeke. Első kislányuk, Anna Karolina Menzelová 2009-ben született, a gyermek biológiai apja Jaroslav Brabec filmrendező. Ezt akkor a Menzel házaspár maga árulta el, ráadásul Olga röviddel a szülés után két évig Brabeccel élt egy fedél alatt.

Az asszony később visszatért Menzelhez, újabb házasságon kívüli viszonyt azonban a bulvársajtó nem teregetett ki. Eva Marie megszületése után mindenesetre ismét megindultak a találgatások, hogy ki lehet a gyermek valódi apja.

Jirí Menzel Oscar-díjas cseh rendező a Cosi fan tutte című Mozart-darab operaházi bemutatójáról tartott sajtótájékoztatón a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2014. október 1-jén. A vígoperát október 10-én mutatják be Jirí Menzel rendezésében a Magyar Állami Operaházban. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Jirí Menzel Oscar-díjas cseh rendező.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd



Lapértesülések szerint a színész-rendező a szülésnél is jelen volt. Újságíróknak csak annyit mondott: második lányát is igazi apai szeretettel fogja felnevelni. "Fiatalabb koromban én nem akartam gyerekeket, ez valahogy idegen volt tőlem. Most viszont azt sajnálom, hogy ilyen későn jöttek. Ez az én hülyeségem volt, köszönöm Olinkának, hogy rendbe tette az életem" - jelentette ki Menzel a Mladá Fronta Dnes című napilapnak.

Olga Menzelová azt mondta, hogy a kislány biológiai apjáról szóló spekulációkkal nem foglalkozik. "Teljes mértékben klasszikus család vagyunk. Törődjön mindenki a maga dolgával. Ha nem ezt teszi, engem az sem érdekel" - hangoztatta a két kislány anyja, aki korábban többször is kifogásolta, hogy a sajtó a magánéletében kutakodik.