Kissé alulöltözte magát a kedves celeb anyuka

A jeges, téli napon egy teljesen átlátszó, lukacsos nadrágban tűnt fel a celebkirálynő édesanyja.

Valami miatt az ember talán jogosnak érezheti a felvetést, miszerint egy 59 éves nő legyen bármilyen csinos is, tartsa magát bármilyen remekül, de már csak a környezetére való tekintettel se akarjon az életkorából 30 évet kitörölni. Csupán egy nyomós érvünk lenne a miértre: azért, mert a dolog nem működik. A Vissza a jövőbe! időugrás Michael J. Fox számára lehetségesvolt  - fájdalom, kizárólag a filmvásznon. Kris Jenner, a Kardashian klán feje pedig vagyona és elhivatott celebléte ellenére sem tud újra 30 éves lenni, hiába is minden erőfeszítése.

Kris Jenner. Fotó: Rex Features

Kris Jenner. Fotó: Rex Features



Ennek a tételmondatnak fényében érdemes egy pillantást vetni az egyébként öt felnőtt gyermekkel rendelkező, 59 éves Jenner nénire a Párizsi Divathét, Chanel bemutatóján. Jenner minimum úgy öltözött fel, mintha ő maga lenne a Chanel-ház egyetlen érdekessége. Pont úgy, ahogy tavaly ilyenkor lánya, Kim Kardashian West is tette. Sőt, Kim tavalyi átlátszó kosztümjéből kiindulva ő is valami hasonlót választott idén.

Kim Kardashian West kislányával. Fotó: SIPA

Kim nadrágja adta az ötletet. Fotó: SIPA



A meglehetősen hideg, jeges nap ellenére Jenner egy fekete, selyem, tört mintás, teljesen átlátszó, , boka fölött záródó nadrágszerű képződményt viselt - természetesen harisnya nélkül, francia fehérneművel. Deréktől felfelé teljesen normálisnak tűnt:  a fekete garbó fölé, fekete-fehér tweed kabát dukált, és strasszokkal kirakott fekete napszemüveg. Amúgy ezzel minden rendben lenne. De az ember talán jogosnak érezheti a felvetést, miszerint egy 59 éves nő...