Édes élet: az egyik nap vele telik, a másik a bikinimodellel

Justin Bieber a szerencse fia, ez ma már bizonyított tény

Ha egy kicsit is belegondolunk, egyértelmű, hogy Justin Bieber akár minden napját más lánnyal tölthetné. Ehhez képest a jelen helyzet végül is ennél egyszerűbb. Ugyanis mindössze két lány között osztja meg a napjait és vélhetően az éjszakáit is. Bár igaz, élénken tiltakozik a feltételezés ellen, hogy bármelyikükkel is együtt járna. Így persze sokkal könnyebb, hiszen egyikük előtt sem kell letagadni a másikat.

Egy darabig most biztos nem fog ugrándozni a szupersztár.... Fotó: http://instagram.com/justinbieber

Bieber, a szerencsés! (Fotó: http://instagram.com/justinbieber)



Bieber pedig egy született gentleman, egyik lányt sem hozza kellemetlen helyzetbe: az egyik nap a Kardashian-klán üdvöskéjéé, Kendall Jenneré, míg az azt követő Hailey Baldwin bikini modellé.

Kendall Jenner. Fotó: Rex Features

Kendall és barátnője. (Fotó: Rex Features)



A lesifotósok most éppen Bieber kerti medencéjére fókuszálva örökítették meg az évődő párt, azaz Haileyt és Biebert. Ahogy az énekes a lány mögé húzódik, és annak tarkójára függeszti a tekintetét, egy másik képen pedig megpuszilja a hátát - félreérthetetlen. Barátok így általában nem viselkednek egymással. De Kandallel sem más a helyzet, róla és Bieberről és készült már ehhez hasonló kép. Az ügynek azért akad egyéb pikantériája is. A két lány ugyanis jó barátságban van egymással. Csupán két napja, hogy Hailey és Kandall együtt mentek a Los Angeles Clippers kosár meccsére... Bieber tényleg a szerencse fia, ez már biztos!