Napi horoszkóp - 2014. december 25.

Amennyiben autóba ül, akkor a szokásosnál is legyen óvatosabb, mert sokan nem veszik figyelembe, hogy hamar sötétedik és az útviszonyok is gyorsan változhatnak.

Kos (március 21.-április 20.) - április 20.)
Szívesen pihenne, de erre a mai napon nem sok esélye lesz, mert annyi a teendője, hogy csak győzze utol érni magát. Azonban egy kis ügyes szervezéssel mindent meg tud oldani. Szerencsések azok a Kos jegyűek, akiknek ebéd meghívásuk van, vagy vendégségbe mennek, mert csak a gyomrukra és az alakjukra kell vigyázniuk. Azoknak, akik vendégeket várnak az órát kell nagyon figyelniük.

Bika (április 21 – május 20.)
Meghittségben telik a mai napja, és ha a családja körében élvezi az órákat, akkor semmi sem zavarja meg a békés hangulatot. A múltbeli sérelmek tovaszállnak, és mindenki képes maximálisan ráfigyelni a másikra és élvezni a kellemes hangulatot. Nagy megelégedésére szolgál, ha maga körül tudja a szeretteit, mert akkor megkapja azt az érzelmi biztonságot, amire annyira vágyik.

Ikrek (május 21.- június 21.)
A mai napon sem fog unatkozni, mert annyi meghívásnak kell eleget tenni, hogy komoly szervezést igényel, ha mindenhová időben ott szeretne lenni. Minden beszélő képességére és leleményességére szüksége van, ha nem akar gyomorrontás kapni a nap végére. Csak azért, hogy senkit se sértsen meg, ne egyen többet, mint amennyit kíván. Máskülönben az epéje bánhatja az ünnepeket.

Rák (június 22.- július22.)
Nagy lépésre szánja el magát, és csupa izgalom, mert szeretné, ha az ötletével osztatlan sikert aratna. Úgy gondolja, hogy nem kell mindig a jól bevált úton haladni, kell egy kicsit újítani is. Az változtatás oka a fáradtság is, hisz máskor mire mindennel időre elkészül, addigra alig állt már a lábán. Egy kellemes étteremben elfogyasztott közös ebéd mindenki számára újdonság lehet.

Oroszlán (július 23. –augusztus 22.)
Amennyiben autóba ül, akkor a szokásosnál is legyen óvatosabb, mert sokan nem veszik figyelembe, hogy hamar sötétedik és az útviszonyok is gyorsan változhatnak. Az utakon megnövekszik a forgalom és mindenki igyekszik hamar célba érni. Csak kipihenten, induljon hosszabb útra, és legyen takaró és hólánc a csomagtartóban, hisz esetleg elakadhat. Külföldi útra kössön biztosítást.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Töltsön minél hosszabb időt a szeretteivel és beszélgessenek, hisz a rohanó és a stresszel teli napokon alig van idejük egymásra. Csak éppen a legszükségesebbet tudják megbeszélni, de a mai napon itt a remek alkalom, hogy végre bepótolják az elmaradt együtt töltött időt. Lehetőleg ne csak tévénézéssel töltsék el az egész időt, még akkor sem, ha közösen nézik a filmeket.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bármennyire is leköti az ünnepi vendégvárás, az ünnepi készülődés, és ezért az sem tudja, hogy hol áll a feje, azért ne feledkezzen el a barátairól és az ismerőseiről sem. Legalább egy telefonhívással, vagy egy üdvözlettel kívánjon kellemes ünnepeket nekik. Csak pár percet kell áldozni rá, nem fontos órákig beszélgetnie, hisz lehetséges, hogy ők is legalább ennyire elfoglaltak.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ne szomorkodjon, ha még egyedül és nem társsal ünnepli a Karácsonyt, mert hamarosan fordul a kocka és az életébe beköszönt a szerelem. Persze azért tennie is kell majd érte, hogy megismerkedjen valakivel. Igaz, előfordulhat, hogy valahol véletlenül belebotlik és szerelem lesz az első látásra. Viszont most jobb, ha annak örül, hogy végre családjával töltheti az ünnepeket.

Nyilas (november 22.- december 21.)
Legyen nagyvonalú és borítson fátylat arra a nézeteltérésre, ami a volt párjával kialakult. Ami volt az volt, már ne rágódjon rajta, ha eldöntötte, hogy befejezi a kapcsolatát. Legyen megbocsájtó és gondoljon rá szeretettel, bármi is megakadályozta abban, hogy boldog legyen vele. Higgye el sokkal jobb, ha béke van a lelkében, mert így végre kiegyensúlyozottan ünnepelhet.

Bak (december 22.- január 20.)
A Vénusz a szeretet és a szerelem bolygójának köszönhetően nagy egyetértésben telik a mai napja a szeretteivel. Senki és semmi sem tudja kihozni a sodrából, és egyáltalán nem esik nehezére a kompromisszumkötés sem. A szerelemben is kezdeményező és kedvességével elhalmozza a párját. Kiegyensúlyozott és nyugodt időszak előtt áll, bátran élvezze ki minden pillanatát.

Vízöntő (január 21.- február 19.)
Bár kiegyensúlyozottnak tűnik, de ez csak a felszín, mert nyugtalan és feszült és legszívesebben elvonulna a külvilágtól. Szerencsére ebből a környezete nem érzékel semmit, pedig fejfájás is kínozhatja, ami hullámokban jelentkezhet. Gyomorpanaszai lehetnek anélkül, hogy túlzásokba vinné az ünnepi menü fogyasztását. Szerencsére a tünetei csak átmeneti jellegűek és elmúlnak.

Halak (február 20. - március 20.)
Izgatottan készül a vendégei fogadására, és mindennel időben el is készül, mert az eddigi tapasztalataiból már okulva, semmit sem bíz a véletlenre. Gondosan megtervezte és megszervezte a teendőit, így nem kell attól tartania, hogy előbb érkeznek meg a meghívottak, mint ahogy elkészülne a menüsorral. Kellemesen elfárad, de a rengeteg dicséretet örömmel söpri be.