Kiszőrösödött Kim Kardashian West cipője

Amennyiben létezik értelmetlen szandál a világon, ez mindenképpen dobogós helyezést érdemel.

Csütörtökön kissé kellemetlen idő volt Los Angelesben, a hőmérő higanyszála nem ment 12 fok fölé, nem csoda, ha az emberek kissé melegebben öltöztek a szokásosnál. Kabátot vettek, persze amolyan kis őszi, vékony kabátkát, alá esetleg garbót vagy hosszú ujjú blúzt, inget.

Kim Kardashian West és férje, Kanye West is hasonlóan öltözött fel az esti vacsorához, amelyet a helyi Bandera étteremben töltöttek el. Kanye a szokásos módon öltözött - megjegyzendő, hogy a farmeren, a bőrnadrágon valamint a szürke és fekete színen kívül mást nem ismer - , Kimye pedig újra hozta az "összezavarodott, gazdag celeb vagyok" formáját.

Kim Kardashian West. (Fotó: SIPA USA)

Amikor a felső a hangsúlyos... (Fotó: SIPA USA)



És most tekintsünk bokától lefelé, ugyanis jelen esetben Mrs. West szandálja érdemel figyelmet. A szandál, amely egyébként nyitott, ámbátor mégis melegérzetet kelt. De az is lehet, hogy melegít, elvégre szőrős. Valószínűleg a talpra ragaszthatták azt az állati vagy műszőrt, amely egy-két centivel nyúlik túl a lábbelin, beékelődve a lábujjak közé is. Mit mondjunk, remek találmány! Már csak az a kérdés, hogy valójában mire is jó? Ha valakinek fázik a lába, vajon miért nem vesz fel zártabb cipőt? Esetleg harisnyát? Persze nyilván divatjamúlt holmikról beszélünk, mert, lám, ez az ősasszonyias topánka már felkerült a világ legismertebb celebje lábára...