Karácsonyra talán kiengedik a kórházból a monacói hercegnőt

Charlene monacói herceg és a nemrég született ikrek egyelőre még kórházban vannak.

Charlene monacói hercegnő ikrei, Gabriella Thérèse Marie és Jacques Honoré Rainier december 10-én látták meg napvilágot. A kicsiket császármetszéssel segítették a világra, ami az édesanya számára azt jelenti, hogy a szülés után jó néhány napig kell a kórház vendégszeretetét élvezni. A hercegnővel sincs ez másképp, bár az első interjúban nem győzi leszögezni: jól van, akárcsak a kicsik, akik napról napra egyre jobban esznek és bizony szemmel láthatóan híznak is.

A monacói hercegnő első interjúját a Paris Matchnak adta, mint mondta, kissé fáradt, de a dolgok jól mennek.
"Boldog voltam, amikor először hallottam meg a sírásukat - mesélte. - Csordultig voltam érzelmekkel, Minden egyes perc, amit velük töltök, az maga a csoda. Csodálatos dolog, hogy az ember látja felnőni őket. A gyerekek az egész életünket megváltoztatják."

Az ikrekkel kapcsolatban Charlene azt mondta, mindketten nagyon aktívak és hihetetlenül érdeklődőek. "Gyönyörűek és imádni valók. Őrülten szeretem őket!"

Charlene monacói hercegnő. Fotó: Sipa USA

Charlene monacói hercegnő. Fotó: Sipa USA



A hercegi pár reméli, hogy karácsonyt Charlene és a gyerekek már otthon tölthetik, s ha minden igaz, január elején a kicsiket megmutatják Monaco népének.