Ezt tervezi karácsonyra Victoria Beckham

Az egykori Spie Girls-tag, jelenleg divattervező és főállású családanya pontosan tudja a családi ünnepi menetrendet. A Kis Harper programja így alakul.

Victoria Beckham tudatos nevelési elveinek köszönhetően a kis Harper idén karácsonykor eljut élete első balettelőadására, természetesen a Diótörőre. Victoria ugyanis úgy emlékszik, ő is ennyi idős volt, amikor először látta a darabot, ami nagyon tetszett neki. De ezzel korántsem ért véget a 3,5 éves Harper karácsonyi kulturális programja - édesanyja mindenképp elviszi még a Macskák felújított változatára, aminek a premierjét ő már alig tudja kivárni.

"Nagyon izgatott és kíváncsi vagyok, imádtam a Macskákat, az eredeti londoni produkció olyan mesés volt, hogy még ma is élénken emlékszem rá" - mesélte Mrs. Beckham.

Victoria Beckham. Fotó: AFP

Victoria Beckham. Fotó: AFP



Az idei év meglehetősen gyorsan és intenzíven telt a Beckham család számára: tavasszal tértek vissza az Egyesült Államokból Londonba - a gyerekeknek újra be kellett illeszkedni az angol iskolai életbe, édesanyjuk egyfolytában utazgatott London és New York között, hogy fellendülőben levő divatházát a tengerentúlon és hazájában is felügyelje.

David és Harper Beckham. (Fotó: twitter.com/davidbeckhamweb)

David és Harper Beckham. (Fotó: twitter.com/davidbeckhamweb)



Ráadásul nemrégiben még üzletet is nyitott London belvárosában, ami igencsak komoly felkészülést igényelt. A gyerekekkel így főleg a "nyugdíjas" apuka, azaz David Beckham foglalkozott - ő vitte edzésre őket, járt szülői értekezletre és vett részt a szülők számára rendezett iskolai társadalmi munkákban is. Hogy a karácsonyt vajon melyikük szervezi, arra csak tippelni lehet, de Mrs. Beckham elfoglaltságot tekintve a válasz valójában egyértelmű.