Heti horoszkóp: 2014. december 22. - december 28.

Ez a hét már a készülődés jegyében telik: minden csillagjegybelieknek boldog, békés karácsonyt kívánunk!

Kos (március 21.-április 20.)
A héten lesz része jóban és rosszban egyaránt, de végül minden szerencsésen megoldódik. Végre lazíthat, visszaveheti a tempót és élvezheti az oly rég óta várva várt pihenést.

Bika (április 21.–május 20.)
A munkát már szorítsa háttérbe és a szeretteinek szentelje az idejét. Nem árt, ha a gondolatait is megzabolázza és már csak az ünnepek után foglalkozik a most fölösleges dolgokkal.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Vállalja magára a közvetítő szerepét és akkor egy komoly konfliktust megelőzhet. Lehet, hogy nem sok kedve lesz bizonyos látogatásokhoz, de most vegyen erőt magán és tegye meg!

Rák (június 22.-július 22.)
Legyen megértőbb és engedékenyebb, hogy megőrizhesse a családi békét. Érdemes nagyvonalúnak lennie, mert a kisebb vita is úgy elmérgesedhet, hogy nagyon nehéz lesz a tűzoltás.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Pihenjen és kényeztesse magát, élvezze a szeretteivel eltöltött minden pillanatot. Szerezzen meglepetést azzal, hogy nem önmagát, hanem most őket helyezi előtérbe.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Ne aggódjon, mert minden teendőjével idejében elkészül, minden a helyére kerül és mindenki mindennel maximálisan meg lesz elégedve. A sikert könnyen besöpörheti.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Ne keseregjen olyasmin, amin nem lehet változtatni. Ha tervei nem úgy alakulnak, ahogy azt eltervezte, ne törődjön vele, lépjen túl rajta! Lesznek még hamarosan jobb napjai.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Olyan ügyesen bánik a szavakkal, hogy mindent elér, amit csak akar, anélkül, hogy ellenállást tapasztalna. Varázslatos élmények várják, a szerencse a tenyerén hordozza.

Nyilas (november 22.-december 21.)
A táplálkozására kell különös gondot fordítania, bár nehéz, de legyen mértékletes. A finom falatok miatt, ha elveszíti a realitásérzékét, akkor komoly gyomorrontással kell számolnia.

Bak (december 22.-január 20.)
Legyen óvatos a közlekedésben, ha autóba ül. A nagy forgalom miatt jobb, ha időben elindul és másokra is figyel. A türelemre és a toleranciára biztosan nagy szüksége lesz.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
A szerelemnek kedveznek a csillagok, ne féljen az érzelmeit kimutatni, sőt még a kezdeményezéstől se riadjon vissza. Biztos lehet benne, hogy vágyai kedvező fogadtatásra találnak.

Halak (február 20.-március 20.)
Az egyedülálló Halaknak nem könnyű átvészelni ezeket a napokat, de ha feltalálják magukat, akkor még másoknak is tudnak szeretetet adni. Sok embernek van szüksége a segítségére.