Megvan a Dal elődöntőseinek teljes névsora

A DAL 2015 elődöntőseinek 30-as listája immáron teljes.

Teljessé vált A Dal 2015 elődöntőseinek 30-as listája. A pénteken délelőtt a Petőfi Rádióban bemutatott tíz előadó között volt Dér Heni, Gájer Bálint, Keresztes Ildikó, a New Level Empire és Oláh Gergő is.

Budapest, 2014. december 8. Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-ja, A Dal 2015 első tíz elődöntős produkciójának bemutatója a budapesti Akvárium Klubban 2014. december 8-án. Jobbról-balra: Szipszer Szabolcs és Kenyeres András, a Karmapolis együttes tagjai, Hrutka Róbert zeneszerző és Tóth Vera énekesnő, Péter Barbi énekesnő és Tóth G. Zoltán zeneszerő, Dallos-Nyers Boglárka, Szécsi Böbe és Szécsi Saci énekesnők, valamint az MDC és a Spoon együttes tagjai. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Budapest, 2014. december 8.
Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-ja, A Dal 2015 első tíz elődöntős produkciójának bemutatója a budapesti Akvárium Klubban 2014. december 8-án. Jobbról-balra: Szipszer Szabolcs és Kenyeres András, a Karmapolis együttes tagjai, Hrutka Róbert zeneszerző és Tóth Vera énekesnő, Péter Barbi énekesnő és Tóth G. Zoltán zeneszerő, Dallos-Nyers Boglárka, Szécsi Böbe és Szécsi Saci énekesnők, valamint az MDC és a Spoon együttes tagjai.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd



Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyére összesen 351 dalt neveztek, közülük 30 jutott be az M1-en 2015. január 24-én induló élő televíziós showműsorba. Az első tíz elődöntős hétfőn az Akvárium Klubban mutatkozott be, újabb tíz előadó pedig szerdán a Petőfi Rádióban.

A pénteken nyilvánosságra hozott továbbjutók: Dér Heni, Gájer Bálint, Keresztes Ildikó, a Leander Rising, Magyar Bori, a New Level Empire, Oláh Gergő, az Other Planet, a Passed és Szabó Ádám.