Üzleti etikai díjat kapott a Regio Játék

A közel 25 éves, magyar tulajdonú családi vállalkozás országszerte több mint 300 főt foglalkoztat, 33 áruházzal és a kereskedők számára is elérhető webáruházzal rendelkezik.

Üzleti etikai díjat kapott nagyvállalati kategóriában a Regio Játékkereskedelmi Kft. A közel 25 éves, magyar tulajdonú családi vállalkozás etikus üzleti magatartása, a társadalmi felelősségvállalás és a környezettel szembeni példamutató erőfeszítései, valamint az alkalmazottak iránti felelősségteljes viselkedése elismeréseként részesült a kitüntetésben.

A Üzleti etikai díjat László Ervin professzor, a Budapest Klub elnöke és Demcsák Mária, a Piac&Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője alapította 15 éve, és mára az üzleti élet rangos elismerésévé vált. Az idén három kategóriában összesen 60 cég pályázott a díjra. Az elismerést ezúttal 8 cég kapta meg, köztük nagyvállalat kategóriában a Regio Kft..

Az 1990-ben alakult Regio Játékkereskedelmi Kft. Magyarország legnagyobb játék kis- és nagykereskedelmi áruházláncaként aktív szerepet vállal a hagyományos magyar játékok fennmaradásában, évek óta gyártója például az idén Magyar Termék Nagydíjjal elismert Gazdálkodj okosan! társasjátéknak és a Diavetítőnek.

A vállalat minden évben számtalan jótékonysági rendezvényt, tehetséggondozó programot, sportegyesületet támogat, emellett több mint 10 éve a Baptista Szeretetszolgálat állandó partnere a szervezet hazai és nemzetközi gyermekvédő, szociális fejlődést elősegítő és bűnmegelőző programjaiban.

Az országszerte több mint 300 főt foglalkoztató Regio Játék jelenleg 33 áruházzal és a kereskedők számára is elérhető webáruházzal rendelkezik. A cég nettó árbevétele a nyilvános cégadatok szerint tavaly meghaladta az 5 milliárd forintot. A munkavállalók iránti elkötelezettségét példázza, hogy a csődeljárás alá került Gulliver-üzletek nagy részének átvétele után a volt versenytárs korábbi dolgozóit közel teljes létszámban alkalmazta.