Válnak, de a karácsonyt még együtt töltik

Az énekesnő férje már külön költözött, de a karácsonyt nem hajlandó a családja nélkül tölteni.

Nick Cannon, Mariah Carey férje egészen elérzékenyült egy rádió interjúban. Valószínűleg önmagától, leginkább azoktól a mondatoktól, amikor arról beszélt, hogy minden erejével azon van, hogy a lehető legjobb apa legyen. Ezért hát, hiába költözött külön feleségétől és iker gyerekeitől, a 3 éves Monroe-tól és Moroccantól a karácsonyt velük fogja tölteni.

Mariah Carey gyerekei. Fotó: twitter.com/MariahCarey/media

Mariah Carey gyerekei. Fotó: twitter.com/MariahCarey/media



"A legfontosabbak a gyerekek" - mondta Cannon. Hogy boldog karácsonyuk legyen és megkapják azt, amit akarnak. Hogy hová utazunk? Valószínűleg hideg, havas helyre, hiszen ez az ünnep akkor igazán szép, ha hull a hó. A kisfiam az Angry Birds játékokért van oda, de ebből olyan típust akarok venni, amivel tanul is. A kislányom pedig a csillogó dolgokért van oda, neki is megtalálom majd a megfelelőt."

Mariah Carey és Nick Cannon. Fotó: MTI/EPA

Amikor még minden kerek volt: Carey és Nick Cannon. (Fotó: MTI/EPA)



Hogy a családi szünidő közös eltöltéséhez Carey mit szól majd, azt nem tudni. A gyerekek kedvéért nyilván nem fog nemet mondani, dacára annak, hogy válófélben levő férje már nem egyszer állította kényszerdöntés elé - nyilatkozataival. Cannon tulajdonképpen kinyilatkoztat, kész álláspontot közvetít, függetlenül attól, mit gondol erről Carey.