Napi horoszkóp - 2014. november 28., péntek

A Kos párkapcsolatában kisebb súrlódások keletkeznek, az Ikrek könnyebben megőrzi nyugalmát, ha a dolgokat a pozitív oldaláról szemléli, a Nyilas ma túlságosan is hevesen reagál a problémákra.

Kos (március 21.-április 20.)
Párkapcsolatában lehetnek kisebb súrlódások, amelyek a kedvét szegik, és amelyeken nehezen teszi túl magát. Tudja, hogy olyan kis dolgokon vitatkoznak, melyek szóra sem érdemesek, de még sem képes visszafognia magát. Úgy érzi, hogy mindenképpen vissza kell szólnia, máskülönben szétpukkad a méregtől. Természetesen rögtön megbánja hevességét, de sajnos akkor már késő.

Bika (április 21.–május 20.)
Annyi a teendője, hogy ki sem látszik belőle, mégis biztos benne, hogy mindent ügyesen megold és elintéz. Magbiztosságának oka, hogy olyan feladatot kell elvégeznie, ami a vérében, és amit szeret. Végre egy kedvére való munka, mindig ilyenre vágyott, elhatározza, hogy mindent meg is tesz azért, hogy az álmát megvalósítsa. Még az sem zavara, ha kevesebb lenne a jövedelme.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Könnyebben túléli a mai napot, ha megőrzi a nyugalmát és mindent igyekszik a pozitív oldaláról szemlélni. Hiába is idegeskedne, vagy dühöngene, azzal nem segítene, csak rontana az amúgy sem rózsás helyzetén. Tudja, hogy más megoldás nem létezik, ezért inkább megadja magát a körülményeknek. Szerencsére holnap már új napra virrad, és minden megy a maga útján.

Rák (június 22.-július 22.)
Családjában mindenki a fejére nőtt, de ezért csak saját magát okolhatja. Régóta csak másokkal törődik, mindenkinek az óhaját lesi és minden kívánságot igyekszik teljesíteni. Huszonnégy órás ügyelet tart, már ugrik is, ha szerettei erre kérik, és bármi áron teljesíti is óhajukat. Válaszút előtt áll: vagy így folytatja továbbra is, vagy drasztikus változtatásba kezd.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Munkája nagy részét a háta mögött tudhatja, egyre felszabadultabb, érzi, hogy nagy teher esik le a válláról. Nagyon sok feladatot vállalt magára, szervezkedett, intézkedett, aminek a következtében úgy érzi, hogy a fáradtságtól ólomlábakon jár már. Ne terhelje tovább a szervezetét és ne feszítse túl a húrt, nehogy baj legyen belőle! Megérdemli a pihenést, akár hosszabb időre is elutazhat.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Kapcsolatában meggondolatlan kijelentéseivel konfliktushelyzetet teremthet elő. Ami szívén az a száján, de ez most nem válik be, sőt mindent elronthat, ha nem tesz lakatot - legalább egy rövid ideig - a szájára. Ne erőltesse a dolgokat, és ne ragaszkodjon makacsul az elképzeléséhez! Hagyja levegőhöz jutni a párját, hogy mindent átgondolhasson, hisz végül úgyis az lesz, amit akar.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Sok az irigye, ne szerezzen még többet magának azzal, hogy a sikereit fűnek-fának elújságolja. Persze szívesen megosztaná a hírt másokkal, de nem biztos, hogy ez nekik is akkora öröm, mint önnek. De ha szeretné megtudni, hogy ki az igazi barátja, aki jóban-rosszban kitart ön mellett, akkor természetesen ezzel a módszerrel könnyen ellenőrizheti.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Nagyon sok üzleti ajánlatot kap, s ez örömmel tölti el, de sajnos így a bőség zavarától szenved. Nehezen tud választani, mert egyik jobb, mint a másik. Készítsen kalkulációt és csak olyanba fektessen be, amiben biztosan megtérül a pénze! Ne vállaljon túl nagy kockázatot, mert egy esetleges ráfizetést a pénztárcája még nem viselne el. Hallgasson a megérzésére!

Nyilas (november 22.-december 21.)
Impulzivitása folytán a mai napon túl hevesen reagál a legkisebb problémára is. Régóta túlhajszolja magát, ami a szervezetét nagyon megviseli. Ingerült és hamar felcsattan, környezete pedig ezt már egyre nehezebben tolerálja. Társa türelme is fogyóban, hisz neki is meg van a saját gondja, baja. Gyökeres életmód-változtatásra lenne szüksége, hogy a lelki egyensúlya végre helyreálljon.

Bak (december 22.-január 20.)
Kisebb betegség esetén ne gyúljon azonnal gyógyszer után, mert vannak más természetes gyógymódok is. Nem kell azonnal ágyúval lőni a verébre, mert ha kisebb fertőzés vagy megfázásra ugyanazt a gyógyszert használja, akkor a komolyabb vagy a hosszan tartó betegeskedés esetén már nem nyújt segítséget. Bízza magát az orvosára, ne kockáztassa az egészségét feleslegesen!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Túl magas mércét állít magának, és csak a maximumot fogadja el, pedig ezzel egyértelműen túlhajszolja magát. A társával szemben is legyen kevésbé elfogult, tegye alacsonyabbra a lécet. Mivel tökéletes ember nincs, ne várjon el olyasmit, amit lehetetlen teljesíteni. Sportoláskor is tartsa be a fokozatosság elvét, mert ezzel elkerülheti, hogy megerőltesse magát.

Halak (február 20.-március 20.)
Még az életében lejátszódó kisebb változtatás is pozitív hatással van a hangulatára. Ezért bátran szakítson a régi bevált szokásaival, elavult eszméivel. Legyen nyitottabb a szerelemben is, de ez ne párosuljon könnyelműséggel, mert csalódás lehet a vége. Keressen új barátokat, hiszen befogadó az újdonságok iránt. Így képes lesz még a legnehezebb helyzeteket is rugalmasan kezelni.