Napi horoszkóp - 2014. november 24., hétfő

A Rák minden ok nélkül túlozza el a problémáit mostanában, az Oroszlán nehezen látja be, hogy hibázott, a Mérleg komoly átalakulás előtt áll.

Kos (március 21.- április 20.)
A döntést nem kellene elkapkodnia, mert még nincs itt az ideje a változtatásnak. Jó, hogy valami újra, izgalmasra vágyik, de ez csak a belső nyugtalanságának a jele. Amíg nincs konkrét elképzelése és nem készít egy mindent átfogó, részletes tervet, addig nincs értelme a döntő lépésnek, mert csak tévedés lehet a vége, amit nehéz lesz majd kiküszöbölnie.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyvonalúsága nagyon szép gesztus, de biztosan jól meggondolta?  A könnyelmű ígéret nem jellemző önre, emögött valami más, vagy valaki más húzódik meg. Lehet, hogy így szeretné felhívni magára a figyelmet?  Ez a mézesmadzag, amivel magához szeretné csalogatni a leendő áldozatát. Mindenesetre nem rossz ötlet, csak a kivitelezés van hátra. Az eredmény meg elválik.

Ikrek (május 21.- június 21.)
A mai napon kéretlenül ne osztogasson tanácsokat, még akkor sem, ha kérik. Mert jobb esetben csak félreértés, rosszabbik esetben harag lesz a vége. Lehet, hogy jól látja a helyzetet, és a megoldás is könnyűnek és egyszerűnek tűnik, de ez nem a saját, hanem valaki más élete. A kijelölt úton pedig sajnos mindenkinek egyedül kell végig mennie. Segíteni lehet, de csak akkor, ha kérik.

Rák (június 22.- július 22.)
Mostanában minden ok nélkül eltúlozza a problémáit, és ezzel fölösleges szenvedést okoz magának. Lassan nem látja a fától az erdőt, és mivel nem képes csak a saját szemszögéből megítélni a dolgokat, természetes, hogy saját magának ad igazat. Ezzel a bonyolult helyzettel nem képes megbirkózni, tanácsot nem kér, és nem fogad el. Egyértelmű, hogy mártírnak érzi magát.

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)
Nehezen látja be, hogy hibázott, pedig a hiúsága már máskor is bajba sodorta. Jobban járna, ha engedne, és belátná a tévedését, mert ilyen viselkedéssel csak tovább feszíti a húrt. Ebben az esetben csak akkor tud a kapcsolata továbbra is harmonikusan működni, ha enged a negyvennyolcból. Próbálja meg, és elképzelhető, hogy elsőre sikerül. S ettől biztosan jobban is érzi majd magát.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás, ezért figyeljen a szervezete által küldött jelekre. Nem kell mindjárt a legrosszabbtól tartania, de az apró tüneteket sem szabad félvállról vennie. A kisebb problémát mindig könnyebb orvosolni, és lehetséges, hogy ezáltal a nagyobb bajt elkerülheti. Pozitív gondolkodással megkaphat az élettől mindent, ami jó. Itt az ideje, hogy kipróbálja.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A szerelemben is az állandóságot kedveli, de most kénytelen lesz a változtatás útjára lépni. Először külsőleg fogjon hozzá, újítsa fel ruhatárát, változtasson a frizuráján! Nem kell mindjárt az összes ruháját kicserélni, elég, ha egy - egy új darabot vesz, és azokat kombinálja a régiekkel.  A frizurájáról se feledkezzen meg. Az eredményt a dicséretek és a bókok számából mérheti le.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Egészséges életmóddal és korszerű táplálkozással sokat tehet az egészségéért, de ez nem elég. Kerülnie, vagy legalább tompítania kell a stresszes helyzeteket, mert az állandó feszültség és a rohanással, a feszített munkatempójú napok nagyon sok energiáját felemésztik. Fogyasszon rendszeresen homoktövisből készült teát, ezzel erősítheti az immunrendszerét!

Nyilas (november 22.- december 21.)
Hagyja, hogy minden magától történjen a kapcsolatukban, ne erőltessen semmit! Legyen természetes, nem kell szerepet játszania. A kedvesének így is ön a legizgalmasabb, alig várja a találkozásukat. Ne legyen kishitű és aggodalmaskodó, hogy meddig tart a viszonyuk. Ne ezen törje a fejét, hanem élvezze az együtt töltött perceket, és járjon ön is a párja kedvébe!

Bak (december 22.- január 20.)
A drága és a mutatós értékek vásárlásánál ne csak a becsvágy hajtsa, hogy így megmutathassa a világnak, mire vitte az életben. Gondolja át alaposan, egyáltalán szüksége van-e rá vagy pénztárcája elbírja-e még ezt a kiadást is. Ne feledje, hogy minden csoda három napig tart, és ami tegnap újdonság volt az holnap már megszokottá válik.

Vízöntő (január 21.- február 19.)
Lehetséges, hogy a szabadságot mindennél fontosabbnak tartja, és esze ágában sincs elkötelezni magát. Egy kapcsolattal járó kötöttséget olyan rémisztőnek láthat, hogy e szó hallatára legszívesebben felvenné a nyúlcipőt és kifutna a világból. Ám ha mélyebben átgondolja a jövőjét, az időskori magány lehetősége talán nézetei átértékelésére készteti.

Halak (február 20. - március 20.)
Mostanában némi kívánni valót hagy maga után a stílusa, ezért ne csodálkozzon, hogy még a legjobb kapcsolatait is a szakítás réme fenyegeti. Jó lenne, ha tetteit időnként felülbírálná, még mielőtt megsértődne vagy mártírnak kiáltaná ki magát. Ebben az esetben csak a reális látásmód segítene, de sajnos most nem áll a helyzet magaslatán. Húzódjon vissza, úgy jobban jár.