Napi horoszkóp - 2014. november 21., péntek

Az Ikrek komolyabb kapcsolatra vágyik, de keveset tesz érte, a Szűz számára kapkodással indul a reggel, a Vízöntőnek ma a belső hangjára kell hallgatnia.

Kos (március 21.-április 20.)
Kár idegeskednie olyasmiken, amelyekbe nincs túl sok beleszólása. Mindenhez idő kell és most ebben az ügyben a hivatal ezt nagyon be is tartja. Hiába szeretné felgyorsítani az ügyintézést, nem tud haladni egy lépést sem előre. Jobb, ha elfogadja a helyzetet és fölöslegesen nem emészti magát miatta. Hagyja, hogy a dolgok haladjanak a maguk útján, élvezze az életet.

Bika (április 21.–május 20.)
Bármennyire is fáradtnak érzi magát, még ha semmi kedve nincs is kimozdulni az otthonából, szánja rá magát és menjen el a kedvesével a rendezvényre. Jót fog tenni önnek is a kikapcsolódás és a pár órányi felhőtlen szórakozás. Jobban jár, ha enged a csábításnak, nem morgolódik és nem keres kifogásokat. Végül is nem olyan nagy áldozat és még jól is fogja érezni magát.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Vágyik egy komoly kapcsolatra, s hogy végre ne kelljen egyedül töltenie az estéket, de az érte hozott áldozatot már túlzottan nehéznek találja. Pedig, sajnos, alkalmazkodás nélkül nem fog a kapcsolata túl sokáig működni. Jó, ha belátja, hogy ingyen nem ad a sors semmit, és ha mégis, akkor később annak behajtja az árát. Még a mesében is áldozatot kell hozni vagy kiállni a próbát a szerelemért.

Rák (június 22.-július 22.)
A hittel hegyeket lehet megmozgatni, ezért higgyen benne, hogy a gondjai hamarosan megoldódnak. Természetesen nem jó, ha csak ölbe tett kézzel várja a csodát, tennie is kell valamit azért, hogy az elképzelése megvalósuljon. A lelkes hozzáállás és a pozitív gondolkodás már fél siker és elengedhetetlen. Szerencsére nem olyan ember, aki egyhamar feladja, és ez segíti mindig át a nehézségeken.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ne vegye annyira a szívére, ha elutasításra talál, hisz nem győzhet mindig. Sőt bosszúhadjáratot se indítson, hisz az nem lenne elegáns megoldás. Ahogy mondják a stílus maga az ember, s ezáltal ítéli meg az, akitől a kosarat kapta. Lehet, hogy ez csak taktika volt a részéről, és így szeretné próbára tenni a kitartását, és így méri le azt is, hogy amit mondott, azt valóban komolyan is gondolja.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Bosszúsággal indul a reggel, kapkod és ideges, majd szétveti a méreg. Biztos benne, hogy ma minden összeesküdött, hogy még véletlenül se érezze jól magát. Jobb, ha tudatosan lenyugtatja magát, pár percig relaxáljon, hogy az idegei megnyugodjanak. Szervezzen estére egy kellemes programot, ahol elfelejtheti az egész napos idegeskedést, kikapcsolódhat, és újra feltöltődhet.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Olyan sokat dolgozik, és annyi az elintézni valója, hogy alig jut ideje a szeretteire, önmagáról nem is beszélve. Vágyik egy kis kikapcsolódásra, pihenésre, de erre a mai napon gondolni sem mer. Szerencsére a hétvégéje szabad, hát aludja ki magát, és utána csak élvezze a közös családi programokat.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Hallgasson a megérzéseire, mert sohasem fogják félrevezetni! Ha álmai jelentését is rendszeresen megnézi és értékeli, akkor nagyon sok tapasztalatra tehet szert. Előre felkészülhet bizonyos eseményekre és könnyedén kivédheti esetleges ártalmas hatásukat is. Ha számokkal is álmodik, akkor érdemes megjegyeznie és valamilyen szerencsejátékon megtennie.

Nyilas (november 22.- december 21.)
Érdemes kihasználnia a tehetségét, és ha igényli, bővítse a tudását akár egy külföldi munka vagy tanulmány során. Ha érdekli a történelem vagy a rég múlt idők, századok eseményei, akkor legalább hobbiszinten foglalkozzon vele. Ne törődjön senki véleményével, mert mindenkit más dolog érdekel. Ne sajnálja az időt arra, hogy utánajárjon a kérdéseinek és elmenjen egy könyvtárba!

Bak (december 22.- január 20.)
A jegyében járó Plútó bolygó megújulásra és egyfajta újjászületésre készteti. Ehhez erőt, elszántságot és kitartást is ad. Arra ösztönzi, hogy engedje el a régi félelmeit, lépjen túl a múlt sérelmein. Ne veszteségként élje meg, hanem élete egy periódusának a lezárásának, és valami új kezdetének. Mikor a sors bezár egy ablakot, utána mindig kinyit egy ajtót is.

Vízöntő (január 21.- február 19.)
A mai napon a jelszava legyen: mértékletesség!  Nem szabad rögtön fejest ugrania anélkül, hogy alaposan átgondolná a dolgokat. Türelmetlensége nagy bajba sodorhatja, aminek a következményét még sokáig viselni fogja. Szüksége van önkontrollra, és feltétlenül hallgasson a belső hangjára. Ne harcoljon mindenáron a céljáért, mert most, sajnos, nem áll két lábbal a földön!

Halak (február 20. - március 20.)
Elkeseredésre semmi oka, mert azonnali vonzalom alakulhat ki, akivel ma összehozza a sors. Egy kibontakozó szerelem van kilátásban, amely majd bearanyozza a napjait. Az esetleges nagyobb korkülönbség se aggassza, mert az igaz érzelmek nincsenek évekhez kötve. Végre kiteljesedhet az élete, ha nem akar mindent egyszerre bepótolni. Türelem, ne siettesse a fejleményeket!