Heti horoszkóp: 2014. november 24. – november 30.

A Kos remekül kamatoztatja az energiáit, a Bika tapasztalatokat gyűjt, az Ikrek figyelmetlenséggel bajba sodorhatja magát.

Kos (március 21.- április 20.)
Gyakorlatilag bármire képes, energiáit remekül tudja kamatoztatni a munkája megszervezésében. Magánéletében kisebb feszültségek várhatók, ne hagyja elmérgesedni a helyzetet!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon sok tapasztalatra tesz szert, de a döntésekkel még hadilábon áll. Mivel nem tudja elkerülni, jobb, ha nem tér ki a kihívások elől, mert előbb vagy utóbb, de úgyis meg kell oldania a helyzetet.

Ikrek (május 21.- június 21.)
Szenteljen több időt és figyelmet a szeretteire, mert az utóbbi időben kissé elhanyagolta őket. Kapkodásával, figyelmetlenségével bajba sodorhatja magát, főleg a keze sérülhet meg.

Rák (június 22.- július 22.)
Kezdeményező, ellenállhatatlan a szerelemben, kellemes és szenvedélyes órákra számíthat a párjával. Munkahelyén, de az üzleti életben is minden helyzetből a legtöbbet hozza ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ügyeljen arra, hogy mit mond, és milyen hangsúllyal teszi, mert ha túllő a célon, akkor könnyen megsérthet másokat! Erős kritikáját és a mondanivalója élét humorral ellensúlyozhatja.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagy döntéseket hozhat meg a héten, legyen bátor, és határozott, akkor a sikert biztosra veheti. Gyakorlatiassága dominál a szerelemben is, de hallgasson most inkább a szívére.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Pénzügyi téren túlzásokra hajlamos, ne adjon ki pénzt meggondolatlanul fölösleges holmikra. Nagyravágyása és az eltúlzott luxus igénye komoly anyagi nehézségbe sodorhatja.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Borús hangulata rányomja a bélyegét a napjaira. Izomfájdalommal, megfázással küszködhet. Ezért fontos, hogy sokat aludjon, pihenjen és csak a legszükségesebb teendőit végezze el.

Nyilas (november 22.- december 21.)
A szakadatlan munkát kimerülés követi, vigyázzon jobban az egészségére! Túlzott lelkesedésében nem érzékeli a határokat. Igaz, hogy jó, ha van pénz, de azért nem minden. Lazítson!

Bak (december 22.- január 20.)
Fogyókúra megkezdésére kimondottan alkalmas ez a hét, sportoljon, végezzen tisztítókúrát, de túlzottan ne sanyargassa magát! Igyon sok folyadékot, naponta legalább két litert!

Vízöntő (január 21.- február 19.)
Munkájában új kihívások várják, elemében érzi magát, végre olyan munkát végez, amire mindig is vágyott. Magánéletében kerülje a kalandokat, mert nagy a csalódás veszélye!

Halak (február 20. - március 20.)
Jól érzi magát a bőrében, szívesen jótékonykodik és segít másokon. Rengeteg program és meghívás között válogathat, de azért nem kell mindegyiken feltétlenül részt vennie.