Napi horoszkóp - 2014. október 31., péntek

A Mérleg kishitűsége megakadályozhatja, hogy önfeledten élvezze a szerelmet, az Oroszlánnak ideje jobban odafigyelnie egészségére, a Ráknak egy mindent tisztázó beszélgetésre kell felkészülnie.

Kos (március 21.-április 20.) - április 20.)
Túlfűtött és belső nyugtalanság gyötri, melynek okát sok mindennel magyarázhatja, de ez nem változtat a lényegen, hogy könnyen összevész a szeretteivel. Igaz, hogy a változékony időjárás is hozzájárulhat a hangulata hullámzásához, de a stresszel teli napjai sem segítik elő a harmonikus magánéletét. Törekedjék egészségesebb életre, és igyon kevesebb kávét!

Bika (április 21 – május 20.)
Ma van a takarékosság világnapja, ez igaz, de azért ne vegye szigorúan magára! Főleg ne úgy értelmezze, hogy a spórolást önmagán nem, hanem csak a szerettein kezdi el. Felháborodásuk jogos és a lázadásuknak valós alapja van. Vigyázzon, mert ha összefognak, akkor a túlerővel szemben már semmi esélye sem lesz! Jobb, ha mégis kinyitja a pénztárcáját.

Ikrek (május 21.- június 21.)
Rámenős a munkájában, pedig jobb lenne, ha visszafogottabb lenne, mert a környezete nehezen viseli. A munkahelyén feszültség szinte tapintható, és csak idő kérdése, hogy mikor és miért pattan ki a szikra, amiből komoly összezördülések lehetnek. Rossz légkörben dolgozni nem leányálom, ezért most jobb ha, őszintén felülvizsgálja a kollegáihoz való hozzáállását.

Rák (június 22.- július 22.)
A családi gondok elcsitultak, de ez ne tévessze meg, mert a hamu alatt a vulkán kitörőben van. Mivel a problémák jelenleg is fennállnak, sőt még csak tovább növekednek, mert nem lettek megoldva, kibeszélve. Hozzájutott egy kis lélegzetvételi időhöz, de ezt ne arra használja, hogy nem gondol a bajokra, hanem alaposan készüljön fel egy mindent tisztázó beszélgetésre.

Oroszlán (július 23. –augusztus 22.)
A nehéz és fárasztó napja után lehet, hogy már semmi kedve, már kimozdulni otthonról, mégis erőltesse meg magát és törődjön többet az egészségével! A rendszeres testmozgással megszabadulhat a több - kevesebb súlyfeleslegétől, az esetleg lappangó szív- és érrendszeri panaszaitól. Tusoláskor a hideg - meleg víz váltogatásával remekül edzheti az ereit.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Csak annyi feladatot vállaljon, amit nagyobb erőfeszítés nélkül el tud végezni. Nagyon jó, ha összetartó a család, de ne hagyja, hogy a szívére hatva, ne maradjon idő a saját kedvteléseire. Szívesen sürög-forog és tevékenykedik, és „szolgál” másokat, de vegye észre azt, amikor már kihasználják. Ha mindig háttérbe szorítja magát, akkor fennáll a depresszió veszélye.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Kishitűsége megakadályozhatja, hogy önfeledten élvezze a szerelmet. Társa bókja őszinte, kedvessége szívből jön, szeretete mély, és viselkedése még nem adott okot arra, hogy kételkedjen benne. Akkor meg miért bizonytalan és vár állandó visszajelzést tőle. Vigyázzon, mert ami a kapcsolatuk elején még nem teher, később nagyon nyomasztóvá válhat.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Fájó szívvel, de le kell mondania ezt az utazását. S nem csak azért, mert a pénztárcáját nagyon megterhelné, hanem mert, most az égiek is akadályokat gördítenek az álma valóra váltása elé. Biztosan nagyon jó lenne és rengeteg új élményben lenne része, valamint számos új ismeretségre tenne szert. Mi az oka, hogy nem sikerült? Az majd hamarosan kiderül.

Nyilas (november 22.- december 21.)
Gyereke legalább olyan szabadságszerető, mint Ön, akkor meg miért akarja túlságosan korlátozni. Igaza van, hogy félti, s hogy szeretné biztonságban tudni, de túlzott aggódásával és bizalmatlanságával csak éppen az ellenkező viselkedést vált ki nála. Azaz nem lesz őszinte, és a gyakori vitákkal eléri, hogy viharos gyorsasággal eltávolodnak egymástól.

Bak (december 22.- január 20.)
A nehézségekre sohasem vagy csak nagyon ritkán lehet felkészülni. A veszteség érzését, ha nem tudja egyedül feldolgozni, akkor kérjen segítséget. Vannak helyzetek, amikor valaki bármennyire is erősnek érzi magát lelkileg, mégis szüksége van arra, hogy kibeszélje magából a gondjait vagy a fájdalmát. Ilyen esetben nincs jelentősege annak, hogy férfi vagy nő az illető.

Vízöntő (január 21.- február 19.)
Kerülje az „érdekembereket”, mert igaz barátságot nem remélhet tőlük, legfeljebb csak jól kihasználják. Igyekezzen nagyobb emberismertre szert tenni, hogy ne csak keserű csalódások árán, kelljen megtapasztalnia, hogy ki az, akiben maradéktalanul megbízhat. Ezért mindig nézzen a szépen csillogó felszín mögé is, mert lehet, hogy a szép szavak nem is igazak.

Halak (február 20. - március 20.)
Ne lovalja bele magát szélsőséges gondolatokba, s ne csak egyoldalúan lássa a dolgokat, mert akkor nem képes reálisan megítélni a helyzetét. Nagyon kényelmes csak a saját javára dönteni és elítélni a másik embert, de ez a legrövidebb út a kudarchoz. Egy konfliktusban nincs csak fehér és csak fekete, s csak jó és rossz, hanem ennél sokkal árnyaltabb a helyzet.