Ebből sem lesz házasság - ugrott az év partija

A sorozatsztár és fiatal kedvese felbontották jegyességüket. A döntés visszavonhatatlan.

Charlie Sheen nagyvonalú szakító és talpig úriember. Ezt pedig a legjobban exkedvese, az egykori pornósztár, Brett Rossi tudja a múlt hét vége óta. Ugyanis az egy éve együttjáró pár épp akkor szakított egymással. Sheen a Radaronline kérdésére megerősítette a szakítást, mondván mostantól gyerekeire próbál meg koncentrálni és minél több időt együtt tölteni velük. Már pedig egy házasság elvonná a figyelmét és az energiáját.

Charlie Sheen és Brett Rossi. Fotó: Instagram/charliesheen

Sheen és Rossi. Izlandon Fotó: Instagram/charliesheen



S hogy Sheen nagyvonalú az leginkább az elmúlt év történéseiből derül ki: a színész végigutazta a lánnyal Európát, az utazások teljes költségét ő állta. A kapcsolatuk alatt rengeteg ajándékkal lepte meg Brettet, amely ajándékokra természetszerűleg nem tart igényt. Azaz Brett mindent megtarthat. Beleértve természetesen az eljegyzési gyémántgyűrűt, amelynek értéke hozzávetőlegesen 23 millió forint.

"Scotty és én óriási évet töltöttünk együtt, beutaztuk a világot, rengeteg, a bakancslistánkon szereplő helyre mentünk el. Csuda klassz csaj, de végül közösen döntöttünk úgy, hogy elválunk, mert nem kívánjuk az életünk további részét együtt tölteni" - nyilatkozta Charlie Sheen.