Íme, Beyoncé kislánya egy matyó mintás ruhában

Blue Ivy elképesztően bájos, ráadásul valószínűleg magyaros mintájú ruhában tűnik fel a fotón.

Az utóbbi napokban egyre több bikinis fotó látott napvilágot Beyoncéról, amelyeket ő maga posztolt saját oldalára. Az Életem nevű nyitóoldalra - lehet, hogy csupán ez az egy oldala lesz a beyonce.com oldalnak - kizárólag az énekesnő magánéletét megörökítendő fotók kerülnek fel. Többek között a fehér bikinis képsorozat, amely éppen Beyoncé elképesztően karcsú derekát és dekoratív dekoltázsát engedi érvényre juttatni.

Beconcé. Fotó: beyonce.com

Beconcé. Fotó: beyonce.com



De a legérdekesebb fotó mindezek ellenére mégse őt ábrázolja, hanem elragadó kislányát, Blue Ivyt. A kislány ugyanis egy hátul cipzáras, matyó mintás fehér kis ruhát visel, hajában pedig ugyancsak virágok pihennek, koszorúba fonva.

Beyoncé kislánya, Blue Ivy. Fotó: beyonce.com

Csak virágos vagy matyó mintás? Beyoncé kislánya, Blue Ivy. Fotó: beyonce.com



A ruháról sajnos semmi közelebbit nem árult el az énekesnő, de mi joggal feltételezhetjük, hogy magyaros motívumokról van szó. Persze elképzelhető, hogy tévedünk, de a látszólag kézzel hímzett, virágos textília meglehetősen hasonlít a mostanában éppen virágkorát élő, divatossá vált matyó mintás anyagokra. Akárhogy is van, mindenesetre roppant elragadó és bájos, ha egy kislány ilyen virágos ruhába bújik...