Bár mással jár, volt feleségével ünnepelt az énekes

Az énekes úgy gondolja, vannak dolgok, amikhez igenis joga van. Még válás után is.

Vannak az életben elvághatatlan szálak. Akkor is, ha az ember már döntött, felszámolt egy kapcsolatot, elvált, új utakon - és mellesleg új társsal is - jár. Chris Martin az utóbbi hetekben némileg hivatalossá tette a kapcsolatát Jennifer Lawrence színésznővel, állítólag már gyermekeinek is bemutatta új választottját.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin. (Fotó: Getty Images

Ez a születésnap is így zajlott. Gwyneth Paltrow és Chris Martin. (Fotó: Getty Images)
Martin és felesége, Gwyneth Paltrow útjai idén márciusban váltak szét, s bár a házaspár sokszor megpróbálta az újrakezdést, párterápiára is jártak, végül a szakítás mellett döntöttek. Mindenesetre ez az ő esetükben korántsem jelenti azt, hogy minden kapcsolatot megszakítottak egymással, hiszen vannak az életben elvághatatlan szála. És ez nem feltétlenül csak a gyerekek miatt van így.

A Coldplay frontembere és Paltrow mind a mai napig egymás legjobb barátai maradtak. Így nem csoda, hogy a színésznő meghívta 42. születésnapjára Christ - igaz, egyelőre Jennifer Lawrence nélkül.

A születésnapi partin egyébként Nicole Ritchie, Kate Hudson, Matt Bellamy és Jennifer Aniston is megjelent, hajnalig ünnepelték legjobb barátnőjüket.