Végül beadta a válópert a Kardashian-klán feje

Kris Jenner döntött - nem látja értelmét 23 éve tartó házassága folytatásának.

A hír bizonyos szempontból nem tekinthető újnak. A Kardashian-klán feje, Kris Jenner egy évvel ezelőtt költözött külön férjétől, az olimpiai bajnok atlétától Bruce Jennertől. Kapcsolatuk azonban továbbra is baráti maradt, olyannyira, hogy Kris családi nyaralásaikra is elhívta Bruce-t és megkérdőjelezhetetlen volt Kim párizsi esküvőjén való részvétele is. Lévén, hogy Bruce a családhoz tartozik. Csak épp nem Krishez - ez mára már kiderült.

Kris és Bruce Jenner. Fotó:FilmMagic

Kris és Bruce Jenner. Fotó:FilmMagic



Egy évvel a különköltözés után Kris Jenner benyújtotta a válóperes iratokat - kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva kéri a válás kimondását. Mint kiderült a vagyon megosztása kérdésében a felek egyelőre annyiban állapodtak meg, hogy saját ékszereiket - függetlenül attól, hogy ki kinek vásárolta - mindketten megtartják.

Jenner és Kris 1991-ben házasodtak össze, esküvői fotójukon akkor már nyolc gyerek (négy - négy mindkettejük előző házasságaiból) vettek őket körbe. Az ő házasságukból két gyermek született Kendall és a 17 éves Kylie. Kylie szülői felügyeleti jogát a jövőben Kris szeretné gyakorolni.