Leáll az alkohollal a 20 éves énekes

A fiatal énekes kínos és megdöbbentő viselkedéséről már többet írtak a lapok, mint zenei pályafutásáról.

Ugyan hivatalosan még egy éve van Justin Biebernek a nagykorúságig, ahhoz is, hogy például alkoholt is vásárolhasson, de ez persze nem akadályozta meg abban, hogy bármikor és bárhol hozzájusson. Ennek (is) köszönhetően az utóbbi másfél évben a bulvársajtó számára igazi csemegét kínáltak a fiatal popsztár ügyei, és statisztikailag valószínűleg jóval többször írtak ezekről, mint mondjuk zenei sikereiről. Azonban ez sem fékezte meg Biebert. Azt tett, amihez csak kedve volt, részegen, bedrogozva bárkit megbotránkoztatott, aki éppen elé került. Most azonban valamilyen sugallat hatására úgy döntött, hogy szakít mindezzel és életmódot váltva kizárólag egészségesen óhajt élni.

Justin Bieber. Fotó: MTI/EPA

Justin Bieber. Fotó: MTI/EPA



"Justin úgy döntött, hogy ezentúl nem iszik alkoholt, nem fogyaszt gyorséttermi kajákat - mesélte egy ismerőse. - Nagyon nehéz hónapokat szeretne maga mögött hagyni, ez pedig csak úgy megy, ha ő is megújul és egészségesen vág bele az új életbe."

A fenti mondatok leginkább azért annyira meglepőek, hisz mindez egy 20 éves, pályája és élete elején álló fiatalembertől hangoztak el. Aki egy régi, gyötrelmesen nehéz élettől szeretne megszabadulni...