A színész első feleségét és lányát is elvesztette

Mindketten ugyanabban a betegségben hunytak el.

Pierce Brosnan lelke mára talán már megnyugodott. Második boldog házasságát éli Keeleyvel, az egykori televíziós újságíróval, két kamasz fiút nevelnek. Mindennapjaikat egy hawaii szigeten, Kauaion és Malibun töltik felváltva. Mi is lehetne ennél csodálatosabb? Így talán könnyebb "kevésbé" emlékezni mindarra, ami évekkel ezelőtt történt a színésszel. Egymás után veszítette el mindazokat, akik fontosak voltak neki. Először feleségét, Cassandrát, majd egy évvel később életvidám lányát is. Brosnan most először beszélt nyilvánosan családi tragédiájáról egy rákbetegségeket kutató, rákbetegekkel foglalkozó alapítvány vitaindító műsorában.

Pierce Brosnan és néhai felesége Cassandra 1989-ben. (Fotó: Archive Photos)

Pierce Brosnan és néhai felesége, Cassandra 1989-ben. (Fotó: Archive Photos)
"Látni azt, hogy akit szeretsz, annak napról napra falja fel az életét egy alattomos betegség, a gyász része lesz, és kitörölhetetlenül beégeti magát a lelkedbe. Mindvégig fogtam az én gyönyörű, jólelkű, kedves feleségem, Cassie kezét, amíg csak el nem választotta tőlem a rák. Aztán egy évvel később már a lányom kezét fogtam, aki végül ugyanabban a betegségben, petefészekrákban hunyt el" - mesélte a színész.

Brosnan mára már túl van a gyászon. A fájdalom is halványult. De azóta sem múlik el nap úgy, hogy valamiről ne jutna eszébe egykori családja…