Ezek az év kutyabarát helyei

Budapesten a Mazel Tov éttermet, vidéken az ürömi Hütte éttermet választották meg étterem kategóriában az év kutyabarát helyének az azonos címmel meghirdetett pályázat internetes szavazói. Az év kutyabarát embere elismerést Sándor Zoltán Attila, a Kőbányai Széchenyi István Általános Iskola igazgatója kapta.

Hagyományteremtő céllal indította a kutyabarát.hu az év egyik legérdekesebb kutyabarát kezdeményezését, az év kutyabarát helye pályázatot, azokat a vállalkozásokat szólítva meg, amelyek felfigyeltek arra, hogy egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt igénybe venni a vendéglátóhelyek szolgáltatásait, és szívesen is fogadják őket. A pályázaton 8 kategóriában 63 nevezés érkezett, az leadott szavazatok száma pedig mintegy 8000 volt - tájékoztatta pénteken a kutyabarát.hu az MTI-t.

A pályázaton részt vett kutyabarát helyek mind nyertesek, hozzáállásukkal közvetítik a kutyabarát szellemiséget, népszerűsítik a felelős kutyatartást - mondta Sziládi-Kovács Hajnalka, a kutyabarát.hu egyik alapítója.

A legtöbb szavazatot kapott, valamint a különdíjban részesült pályázók a jövőben minden reklámfelületükön hirdethetik a díjat, az év kutyabarát helye logót.

Kávézó kategóriában Budapesten a California Coffee Teréz körút, vidéken a mosonmagyaróvári Várkert Kávézó kapta a legtöbb szavazatot. A romkocsmák közül a Raqpart Budapest, panzió kategóriában a délegyházi Tavirózsa Kemping kapta az elismerést. Szálloda kategóriában az internetes szavazók a nemesnépi Abbázia Country Club Hotelt választották az év kutyabarát helyének, munkahely kategóriában a Kőbányai Széchenyi István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola kapta az elismerést.