Szelfit készített az orvos az altatásban lévő humoristával

A humorista még csak tiltakozni sem tudott, altatásban feküdt, operációra várva.

Joan Rivers a Manhattani Yorkville ­magánklinikán feküdt egy kisebb, altatásban végezhető orvosi beavatkozásra várva. A 81 éves Rivers a hangszálaival kínlódott egy ideje.
"Nem érzem magam jól - mondogatta. - A hangom kellemetlenkedik, nem tudom mi ez. Vacakul vagyok. Elfáradtam."

2010. április 26-án New Yorkban készült kép Joan Rivers amerikai komikusról. A színésznőként, humoristaként és televíziós személyiségként is ismert Joan Rivers 81 éves korában légzési és keringési elégtelenségben hunyt el egy toroksebészeti beavatkozás következtében New Yorkban.   (MTI/EPA/Jason Szenes)

2010. április 26-án New Yorkban készült kép Joan Rivers amerikai komikusról.  (MTI/EPA/Jason Szenes)



Rivers végül endoszkópiás vizsgálatra feküdt be a klinikára, már altatásban volt, amikor saját fül-orr-gége orvosa (aki nem a klinika alkalmazottja) elővette a fényképezőgépét, odahajolt az eszméletlen Rivershez és készített egy szelfit. Azt nem tudni, hogy a műtéti csapatból bárki is tiltakozott volna a történtek ellen.

A beavatkozást követően Riversnél váratlan szívproblémák léptek fel, keringése összeomlott. Így szállították át a Mount Sinai kórházba, ahol nem sokkal később kómába esett, majd szeptember 5-én elhunyt. Kérdés, hogy Rivers lánya tesz-e feljelentést az orvos ellen, aki az eszméletlen állapotban lévő édesanyjával szelfizett...