Fordulat a híres párnál: mégsem válnak?

Az énekesnő rapper férje egyik daluk szövegébe ágyazta be a bejelentést.

Beyoncé és férje, Jay Z koncertkörútjuk utolsó állomására érkezett Párizsba. A Stade de France közel nyolcvanezer fős közönsége előtti közel háromórás fellépés több szempontból is különleges volt a pár számára. Részben azért, mert az eddigi hírek szerint a házaspár családi kötelékét kizárólag az utolsó koncertig kívánta fenntartani, azaz ez a koncert házasságuk végét is jelentette volna.

Beyoncé, JayZ és a kis Blue Ivy. Fotó: AFP

Beyoncé, JayZ és a kis Blue Ivy. Fotó: AFP



Másrészt azért is különleges, "mert itt jegyeztük el egymást és itt fogant kislányunk, Blue is" - árulta el a rapper a búcsú perceiben a színpadon közönségüknek. Különleges, mert Beyoncé ezek után könnyes szemmel nevezte magát férje legnagyobb rajongójának, mire Jay Z válaszul kijelentette, hogy felesége a legjobb énekesnő a világon...

Úgy tűnik tehát, hogy megtörtént a csoda, a házaspár kibékült egymással. S ha ehhez még az okot (vagy következményt) is hozzátesszük még érthetőbbé válik minden. Jay Z ugyanis egyik számának szövegét átírta erre az alkalomra. A szöveg pedig nem másról szól, minthogy a dal főszereplője végre újra várandós. Amennyiben az átírt dalszöveg valóban Beyoncéról szól, úgy a fenti meghatott mondatok a válási hír bejelentése helyett már korántsem tűnnek olyan elnagyoltan giccsesnek.