Bemutatta tatabányai polgármester- és képviselőjelöltjeit a Jobbik

A Jobbik a tatabányai képviselő-testület tagját, Boda Bánk Lászlót indítja a megyeszékhely polgármesteri posztjának elnyerésére - hangzott el a jelölteket bemutató hétfői sajtótájékoztatón Tatabányán.

Boda Bánk László elmondta, a jelenlegi képviselő-testületben egyedül ő képviseli a pártot, eredményként értékelnék, ha még egy jelöltjük bekerülne a testületbe, ennek érdekében a város mind a 12 körzetében állítottak képviselőjelöltet.

A Jobbik polgármesterjelöltje - a párt helyi szervezetének alelnöke - a család kereskedelmi vállalkozásában dolgozik, emellett jogászhallgató.

A párt kompenzációs listáját szintén Boda Bánk László vezeti, és egy körzet önkormányzati képviselőjelöltségét is vállalta.

A polgármesterjelölt a párt helyi programjáról elmondta, egyik legfőbb céljuk a közbiztonság növelése, ezért állandó, 24 órás városőrséget szerveznének azokban a településrészekben, melyek szerintük "nem ütik meg az élhető környezet mércéjét".

Boda Bánk László hozzátette, a Jobbik kötelező együttműködést várna a segélyek felvevőitől a lakókörnyezet rendben tartása érdekében, valamint ingyenesen igénybe vehető szociális ellátórendszert hozna létre az egyedül maradt idősek támogatására.