Közmédia napja harmadszor: színes programok, exkluzív koncert

Színes programokkal, vetélkedőkkel és exkluzív koncerttel várja a nézőket és a hallgatókat a Közmédia napja szombaton, a Millenáris Parkban. A helyszínen lehet majd találkozni a műsorvezetőkkel, a műsorok készítőivel és a kulisszák mögé is bepillanthatnak a látogatók.

Immár 3. alkalommal rendezik meg a Közmédia napját. Az MTVA közönségtalálkozója idén is különleges programokkal várja a nézőket és a hallgatókat.

A helyszínen élőben látható lesz majd a Magyarország szeretlek című vetélkedő, lesz Fábry design center, jelmezes fotózás, állatsimogató, kívánságszínpad, sőt selfie-bajnokság is. Az érdeklődők találkozhatnak a műsorvezetőkkel és a kulisszák mögé is bepillanthatnak.

„Izgalmas beszélgetéseket tervezünk. Például Gundel Takács Gábor - akivel újra fogjunk indítani a Maradj talpon!-t - régi nagy nyertesekkel fog beszélgetni” – mondta Nyitrai Kata, a szórakoztató műsorok főszerkesztője hozzátéve: a programon bemutatkozik a Virtuózok, a Fölszállott a páva és a Szimfonik Live 4 című műsor is.

Este 7 órától a legnépszerűbb magyar előadók adnak koncertet. A Magyar Rádió szimfonikus zenekarának kíséretével fog zenélni többek között Lovasi András, Papp Szabolcs, Szabó Balázs, Odett és Bocskor Bíborka is.

„Az idei év mottója, hogy csak magyar dalok szólalnak meg. Párokba rendeztük az előadókat, mindenki másik dalát adja elő és a végén harmadik dalként egy duettel lépnek majd a színpadra” – mondta el Buda Márton műsorvezető.

 

Az MTVA vezérigazgatója azt mondta: a rendezvény nem titkolt célja, hogy egyrészt a műsorkészítők találkozzanak a közönséggel, másrészt saját magukat is megmutassák. „És ezzel a két dologgal, tehát a közönséggel való találkozással és a magunk megmutatásával egyfajta közösséget is teremtsünk, közösségi élményt nyújtunk a nézőink és a hallgatóink számára” – hangsúlyozta Szabó László Zsolt.

A Közmédia napja programjai szombaton reggel 9-kor kezdődnek és ingyenesen látogathatóak. A helyszínről élőben jelentkezik majd a Petőfi és a Kossuth Rádió is.