Dinoszauruszt nyomtattak a Gozsdu Udvarban

Budapest belvárosának egyik legforgalmasabb részén látható, életnagyságú dinoszauruszt ábrázoló kép közel négyezer A4-es másolópapírra nyomtatott képrészletből állt össze. Az átlagosan 1 forintos lapköltséggel kinyomtatott hatalmas alkotással a gyártó az ultraalacsony költségű, külső tintatartályos nyomtatók képességeire hívta fel a figyelmet.

A Gozsdu Udvarban található, több mint 300 négyzetméteres tűzfalra ragasztott papírmozaik életnagyságú, 1:1 méretarányú dinoszauruszt ábrázolt és összesen 3976 darab, A4-es lapból állt össze egy nagy képpé.

Epson_Dinoszaurusz

Az akció különlegessége, hogy a normál irodai lapokat Epson WorkForce M100 készülékkel nyomtatták ki, amely átlagosan 1 forintos lapköltségre képes, csakúgy, mint a gyártó többi külső tintatartályos modellje. Így a dinoszauruszt ábrázoló papírmozaikkal megegyező méretű kép 3976 forintért kinyomtatható ezekkel a készülékekkel.

A külső tintatartályos modellek a lézernyomtatók költséghatékony alternatíváját kínálják. A dinó készítése ezen a videón látható.