Napi horoszkóp - 2014. augusztus 31., vasárnap

A Mérleg és a Skorpió pihenjen sokat, kapcsolódjon ki az esedékes, komoly megméretés előtt. A Bak azonban nem engedheti meg magának a semmittevést.

Kos (március 21.- április 20.)
Lepje meg a barátait, vagy a szeretteit, hívja meg az otthonába, és kápráztassa el őket egy különleges menüvel. Ötletes és eredeti, így biztosan sikert arat a menü összeállításával. A bőséges alkoholfogyasztást azonban feltétlenül kerülje, mert holnap is lesz nap, és komoly fejfájással nehéz lenne a feladataira koncentrálnia.

Bika (április 21.- május 20.)
Amennyiben komoly átalakítást vagy nagytakarítást tervez az otthonában, akkor legyen nagyon óvatos. Főleg az ablaktisztításnál, függönylevételnél figyeljen, mert a Szaturnusz bolygó hatása miatt  most nagy a baleset esélye. Talán jobb lenne elhalasztani és veszélytelenebb munkát végezni ezen a hét végén.

Ikrek (május 21.- június 21.)
Ne üljön otthon, menjen ki a szabadba, a túrázás kimondottan jót tesz a tüdőnek és a keringésnek. Ne riassza vissza egy kis eső vagy zápor sem, mert a páradús levegő a bőr legjobb barátja. Ha komoly gondokkal küszködik, meglátja a kirándulás után a lelke megnyugszik, és egy kicsit szebbnek látja az életet.

Rák (június 22.- július 22.)
Ne mondja le a találkozóját azért, mert úgy érzi, hogy a kedvese a lelkébe gázolt. Legszívesebben még a telefonját is kikapcsolná, hogy ne kelljen beszélnie vele. Ez a lehető legrosszabb megoldás, amit csak választhat, mert jobb mindjárt az elején a félreértéseket tisztázni. Amilyen érzékeny, talán eltúlozza a sérelmeit.

Oroszlán (július 23. –augusztus 22.)
Ha nincs kedve kimozdulni, akkor ne hagyja, hogy eltántorítsák az elhatározásától. Mint minden Oroszlán jegyű ember, szeret lustálkodni. Egyébként igazi társasági ember, de ha nem vágyik ma sehová, akkor annak biztosan megvan az oka. Szüksége is van egy kis pihenésre, mert mozgalmas hetet tud maga mögött. A túlzott nassolást mindenesetre kerülje.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Kitárulkozó hangulatban van, gondolatait, érzéseit szívesen megosztja másokkal. De azért legyen óvatos, és ne bízzon meg mindenkiben, mert később őszinteségével visszaélhetnek, és egy olyan, barátjának hitt emberben is csalódhat, akiről álmában sem gondolta volna ezt. Meghitt gondolatairól vezessen inkább naplót.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Pihenjen sokat, kerülje a stresszes helyzeteket, mert nehezen viseli a vitát és a veszekedést. Ha egyedülálló, akkor érdekes, izgalmas románcban lehet része. Legyen megfontolt, mert lehet, hogy a nagyvonalú viselkedés csak álarc, és a hiszékenysége bajba sodorhatja. Vigyázzon, mert nem minden arany, ami fénylik.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Élvezze ki a hónap utolsó napját, mert szeptemberben komoly feladatok, kihívás és megméretés várja. Igaz, hogy nem az a típus, aki megijed a saját árnyékától, de az elmúlt időszak egy kicsit lemerítette az energiatartalékait. A pihenés mindenkinek mást jelent, de fontos, hogy a monotóniát kerülje.

Nyilas (november 22.- december 21.)
Ha családos, akkor bizony itt az ideje, hogy készítse fel a gyerekeit az iskolakezdésre. Szerezzen be mindent, amire az iskolában előreláthatóan szükségük lesz. Külföldi munkát jeleznek a csillagok, és amennyiben a távollét nem megy a családi élete rovására, tegye próbára a tehetségét.

Bak (december 22.- január 20.)
Bár szüksége van ma a pihenésre, de muszáj dolgoznia. Tudja, hogy vannak olyan szakmák, foglalkozások, ahol folyamatos a munkarend. Komoly hivatástudata átsegíti az időnkénti érzelmi és hangulati hullámvölgyén. Ha lehetősége van, akkor pár napra mindenképpen menjen szabadságra, hogy megőrizhesse állóképességét.

Vízöntő (január 21.- február 19.)
Ma nem árt az óvatosság, ha vásárolhatnékja van. Fogja vissza magát, mert ha túlköltekezik, akkor a hiányt nehezen tudja majd pótolni. A bolygók negatív hatása miatt ebben az időszakban nehezen viseli el, ha a pénztárcája tartalma megcsappan és minden fillérért keményen meg kell majd dolgoznia. Hitelre most ne is gondoljon.

Halak (február 20. - március 20.)
Élvezze a családi élet melegét, kényeztesse szeretteit, készítse el a kedvenc ételeiket. Most kiélheti gondoskodási vágyát, a szeretetét bőségesen visszakapja. Ha egyedülálló, a közeli utazása során új ismeretségekre is szert tehet, de a szerelem is bekopogtathat az életébe. Pénzére, értékeire fokozottan vigyázzon.