Napi horoszkóp - 2014. augusztus 28., csütörtök

Az Oroszlán a lehető legjobb formáját hozza, a Szűz viszont túlságosan fáradt, míg a Mérleget bosszúság érheti.

Kos (március 21.- április 20.)
Tetemes kiadással kell számolnia, ezért jó, ha igen beosztóan bánik a pénzével. A halaszthatatlan kiadások ellen sajnos nem tud mit tenni, de a fölösleges költekezéstől óvakodjon. Ne engedje, hogy könyörgéssel vagy hízelgéssel most a szívére hassanak. Ami nincs, abból nem lehet elvenni, ezt jó, ha az eszébe vési.

Bika (április 21. - május 20.)
Olyan híreket kap, amelyek nagyon felizgatják, a környezetében történő események pedig rendkívül elszomorítják. Belátja, hogy segíteni nem tud, de együttérzésével a bajba lévők mellé állhat. Sokszor egy vigasztaló szó többet ér minden anyagi segítségnél. Nem egy filozófus alkat, de most elgondolkodik az élet nagy kérdésein.

Ikrek (május 21.- június 21.)
Ma szerencséje lesz a szerelemben, kellemes órák várják, kedvese a tenyerén hordozza. Az együtt töltött idő minden percét élvezze ki, a problémák megbeszélését halassza máskorra. Elraktározott sérelmeit ne most akarja megbeszélni, mert könnyen vitába, veszekedésbe torkolhat a találkozás. Legyen nagyon türelmes!

Rák (június 22.- július 22.)
Olyan probléma adódik, amivel nagyon felizgatja magát. Gyors megoldást nem talál rá, s ez idegessé, feszültté teszi. Dühe meglehetősen látványos, de ajánlatos, hogy ne a környezetén vezesse le, hanem számoljon el tízig és vegyen egy nagy levegőt. Igaz, ezzel nem szűnik meg a baj forrása, de legalább nem bánt meg másokat.

Oroszlán (július 23. –augusztus 22.)
Ég a keze alatt a munka, jó kedvével, lendületével magával ragad másokat is. Szívesen fogadja az új ötleteket, s nem bántja, hogy mások is sziporkáznak, örömmel fogadja az újításokat. Kiegyensúlyozottsága kitart a nap végéig, humorával az esti összejövetelen nagy sikert arat. Sütkérezik a népszerűségben, most nagyon elemében érzi magát.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Mindennél jobban vágyik egy kis kikapcsolódásra, édes semmittevésre. Bokros teendői azonban nem teszik lehetővé a lazítást, pedig égetően szüksége lenne rá. Gondoljon önmagára és az egészségére, ne hajtsa túl magát. Kipihenve gyorsabban utoléri magát, és most az a legjobb megoldás, ha elengedi magát.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Szétszórtsága miatt számos bosszúság érheti, főleg a munkájában. Ügyeljen a határidőkre, nézze át a határidőnaplóját, mert a késedelem most jelentős anyagi hátránnyal jár. Alaposan gondolja át az elvégzendő teendőit, és főleg ne késsen el a fontos találkozójáról, mert a "pontosság a királyok udvariassága".

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ma nagy türelemre lesz  szüksége az élet minden területén. Ha kivont karddal próbálja az igazát bizonygatni, akkor csak az ellenségei számát növeli. Vezessen óvatosan, mert a figyelmetlenségét a pénztárcája igencsak megsínyli, de ami ennél rosszabb, kisebb baleset is érheti. Ezúttal jobb, ha nem kockáztat.

Nyilas (november 22.- december 21.)
Új szerelem van kilátásban, lelkileg kiheverte az előző csalódást, és nagy lelkesedéssel veti bele magát az új kapcsolatába. Azonban nem árt az óvatosság, mert a csapda már fel van állítva, és ha nem elég elővigyázatos, könnyen beleeshet. S ebből már nem lesz olyan könnyű kimásznia, mint a múltkoriból.

Bak (december 22.- január 20.)
Sokat foglakozik az élet dolgaival, a rég múlt eseményekkel, sőt még jövőbeli életfeladatával is. Keresi a helyét, az útját világban és a gondolatait igyekszik megosztani a párjával. Szerencsére jó fogadtatásra talál, és a kapott bölcs tanácsoktól a lelke megnyugszik. Komoly beszélgetésük újabb szoros kapocs kettőjük között.

Vízöntő (január 21.- február 19.)
Csalódásnak van kitéve, ha olyan emberben bízik meg, aki méltatlan a barátságára. A józan eszére és az emberismeretére most nagyon nagy szüksége van, mert az igazi szándékát szép szavak mögé rejti. Azonban, ha felül a látszatnak, akkor hosszú távon nemcsak a pénztárcája bánja a hiszékenységét, hanem a lelke is.

Halak (február 20. - március 20.)
Ne üsse bele fölösleges dolgokba az orrát, mert számos haragost szerezhet magának. Meg van győződve a saját igazáról, és nem látja be, hogy az éremnek két oldala van. Jobban tenné, ha elegánsan visszakozót fújna, de sajnos köti az ebet a karóhoz. Be kéne látnia, hogy nem ért el semmit, csak a gondjai szaporodtak.