Megkéseltek egy nőt Felsőörsön

Rövid időn belül elfogták a rendőrök azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy életveszélyesen megkéselt egy nőt Felsőörsön. A férfi kihallgatása jelenleg is tart.

Stabil az állapota annak a nőnek, akit késsel megsebesített egy férfi kedd este Felsőörsön. A gyanúsítottat a balatonalmádi vasútállomáson fogták el a rendőrök, majd a kihallgatása után szerdán őrizetbe vették.

Gaál Csaba, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek elmondta: kedd este a házában támadtak meg egy 38 éves felsőörsi nőt. A sértett a sérülése ellenére még telefonon értesíteni tudta a rendőrséget, a nőt a mentők az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A késeléssel gyanúsítható 64 éves balatonalmádi férfit, M. Istvánt a bűncselekmény elkövetése után 12 órán belül a balatonalmádi vasútállomáson elfogták a járőrök.

Gaál Csaba elmondta, a férfi ellen emberölés bűntett kísérletének a megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendeltek el, a kihallgatása szerda délután fejeződött be, ezután a gyanúsítottat őrizetbe vették.

Rácz Jenő, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója szerdán az MTI-vel azt közölte: a felsőörsi nő többszörös mellkasi szúrt sérüléssel, fej- és nyaktájéki zúzódásokkal került be az egészségügyi intézménybe.

A főigazgató elmondta, a nőnél a szúrások következtében légmell alakult ki, amelyet sikerült megszüntetni, a sérültet jelenleg a traumatológiai osztályon kezelik, állapota stabil.