Napi horoszkóp - 2014. augusztus 23., szombat

A Szűz ma legyen türelmesebb a szokásosnál, a Skorpió pedig fogadja el, vannak olyan napok, amikor semmi sem működik, de másnapra ez is elmúlik.

Kos (március 21.-április 20.)
Ne akarja a gyerekét olyan irányba terelni, amihez semmi kedve sincs. Különbözik az elképzelésük és az érdeklődési körük, de ha egy, az önétől különböző hobbiban van öröme és főleg tehetsége, vétek lenne lebeszélni róla, vagy ami még rosszabb megtiltani. Gondoljon vissza a fiatal korára, vajon mindig azt tette, amit javasoltak?

Bika (április 21. - május 20.)
Ma valaki feltűnik a színen, és egyáltalán nincs ellenére. Szívesen veszi a közeledését, de időnként elfogja a félelem és kétségek gyötrik, mert nem akar csalódni. Egyelőre hagyja, hogy a dolgok csak úgy történjenek, szorítsa háttérbe a gyanakvását, félelmeit. Élvezze a szép napokat, és ön irányítsa a gondolatait, ne hagyja, hogy fordítva legyen.

Ikrek (május 21.- június 21.)
Legyen nagyon körültekintő, ne csak a közlekedésben tartson be minden szabályt, hanem a magánéletében is. Ha rosszul számolja ki a lépéseit, könnyen a saját csapdájába eshet bele, s utána törheti a fejét azon, hogyan másszon ki belőle. Most jó, ha belátja, hogy az a legkifizetődőbb, ha nem tér le a megszokott útról se jobbra, se balra.

Rák (június 22.- július 22.)
Konfliktusba keveredhet a családtagjaival a gyereknevelés kérdésében. Igaz, hogy gyakran túlreagálja a dolgokat, de most kivételesen igaza van. Jó az önállóság, s ha a gyerekek sok mindent megtapasztalnak, de ebben a helyzetben fontos a mértékletesség. Nyáron sokkal szertelenebbek, így nem kell mindent rájuk hagyni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nyugodtan gondolhat esküvőre vagy eljegyzésre, mert ez az időszak alkalmas arra, hogy elkötelezze magát valaki mellett hosszú távon. Na persze, ha félti a szabadságát, akkor kétszer is gondolja meg, hogy mit tesz. Viszont, ha érzi, hogy a társa az "igazi", akkor ne halogassa a döntését. Ez a hónap az esküvők hónapja, és persze egy kicsit az Oroszlánoké is.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Legyen türelmesebb és megértőbb a gyerekével! Igaz sokszor kötél idegek kellenek hozzá, de most ő sincs könnyű helyzetben. Az ifjúkor neki is konfliktusokat okoz, hisz már nem gyerek, de még nem is igazi felnőtt. Keresi az útját, és a helyét a világban és ez feszültséggel szorongással, sőt makacssággal vagy daccal is jár.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Ma valami szép ajándékkal lepi meg a párja. Sokat járt utána és mélyen a zsebébe is nyúlt, hogy örömet szerezzen vele. Ön mégis csalódott, mert más volt az elképzelése, és most duzzog magában, de igyekszik jó képet vágni hozzá. Fontos, hogy a szeretetet lássa az ajándék mögött, és hogy megtanulja: az ajándék lónak ne nézd a fogát!

Skorpió (október 23. – november 21.)
Legjobb, ha egyedül marad és kipiheni a hét fáradalmait. Reggel még tele van vitalitással, programokat szervez, majd a hangulata változik, akár az időjárás, és hirtelen semmihez sincs kedve. Legjobb, ha elfogadja, hogy vannak napok, amikor érthetetlen okokból semmi sem jó. Ha ma nem megy társaságba, akkor legalább elkerüli a konfliktusokat.

Nyilas (november 22.- december 21.)
Örömmel tapasztalja, hogy jó pár centivel csökkent a derékbősége. Igaz sokat is tesz érte, a korszerű táplálkozással és a rengeteg mozgással. Most már áldja az eszét, hogy hallgatott másokra, s hogy legyőzte a lustaságát, s főleg, hogy nem sértődött meg a jóindulatú, de valós kritikán. Meg is lett az eredménye, mert sikert sikerre halmoz.

Bak (december 22.- január 20.)
Ha lakáscserén töri a fejét, akkor a mai napját nyugodtan rászánhatja az ingatlanok megnézésére. Készítsen listát, hogy minél több lakást meg tudjon nézni. Igaz, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, de ha kitartó, akkor lehet, hogy még a mai napon megtalálja az álmai otthonát. Mindenesetre a bolygóállások ma önnek kedveznek.

Vízöntő (január 21.- február 19.)
Szépen alakul az új kapcsolata, jól érzik magukat egymással és sok mindenről hasonlóan gondolkodnak. Boldogsága felhőtlen lenne, ha mások merő jóindulatból nem látnák el jó tanácsokkal. Ne hagyja magát befolyásolni, és elbizonytalanítani. Legyen határozott, mert még a legjobbnak hitt barátjának sem lát bele a fejébe.

Halak (február 20. - március 20.)
Ne hagyja, hogy mások olyan dolgokra akarják megkérni, amihez semmi kedve sincs. Hajlamos rá, hogy hagyja magát befolyásolni, mert nem akar senkit sem megbántani. Azonban így sokszor éppen önmagára nem jut idő, s később nem győzi utolérni magát. Ne tartson attól, hogy időnként ellentmondjon, és azt tegye, amit szeretne.