Zelenák Adrián az LMP Veszprém megyei közgyűlési listavezetője

Bemutatták a Lehet Más a Politika városi önkormányzati képviselőjelöltjeit és a megyei közgyűlési listavezetőt pénteken Veszprémben.

A városháza előtt az LMP veszprémi polgármesterjelöltje, Gerstmár Ferenc beszélt a párt választási programjáról. Ebben kiemelt helyen szerepel a helyi gazdaság erősítése, az energiahatékony lakóépület- és intézményfelújítás, a megújuló energiaforrások előtérbe helyezése, a helyi közösségi közlekedési koncepció kialakítása, a kerékpárutak építésének előmozdítása, a bérlakások számának növelése, valamint egy települési hulladékcsökkentési terv is.

A veszprémi egyéni választókerületek mindegyikében lesz jelöltje az LMP-nek. A városi kompenzációs lista első három helyén Gerstmár Ferenc 40 éves művelődésszervező, önkormányzati képviselő, Tóth Balázs 28 éves közgazdász és Cséby Géza 29 éves marketingszakember szerepel. A Veszprém megyei közgyűlési lista listavezetője Zelenák Adrián, az LMP Veszprém megyei elnökségének tagja lesz.

Zelenák Adrián elmondta, célja a közgyűlés átláthatóságának növelése, a megyei szintű döntésekkel kapcsolatban társadalmi vita kialakítása, valamint a fenntarthatóság és a társadalmi igazságosság szempontjainak érvényre juttatása a döntések meghozatala során.