Férfi alsónadrágban ballagott le az utcára Rihanna

Rihanna újabb elképesztő öltözködési hóbortja vagy éppen szeszélye a férfi alsónadrág.

Amennyiben azt gondolnánk. Rihanna nem igen tud már újat mondani, mutatni az öltözködésben, sem tetoválásainak számát illetően, de még csak viselkedésével kapcsolatban sem - akkor bizony nagyot  tévedünk. Mert Rihanna igenis képes a megújulásra, dacára, ha nem is feltétlenül pozitív változásról van szó.

Rihanna barbadosi énekesnő egy áruház előtt a párizsi Champs Elysées-n, ahol a Rouge nevű parfümjét népszerűsíti 2014. június 4-én.   (MTI/AP/Francois Mori)

Rihanna barbadosi énekesnő egy áruház előtt a párizsi Champs Elysées-n, ahol a Rouge nevű parfümjét népszerűsíti 2014. június 4-én. (MTI/AP/Francois Mori)



Hogy az énekesnő most például mennyit gondolkodhatott a mostani öltözködési stílusán, arról csak tippjeink lehetnek. Mint ahogy arról is, hogy kölcsönvette-e valakitől ezt a bizonyos fehér darabot vagy sem, esetleg direkt éjszakai bulizáshoz vásárolta-e vagy sem. Egy fehér férfi alsónadrágról van szó ugyanis, amit Rihanna egy New York-i vacsora kedvéért rántott magára egy fekete melltartóhoz és farmer dzsekihez. Jó, nem a klasszikus alsónadrágról van szó (ki hord ma már ilyet?), hanem egy sortra hasonlító, hosszú szárú, vastag fekete gumis alsóról. Amin persze azért tökéletesen látszik, hogy egy férfi fehérnemű és mondjuk nem egy női tanga.

Rihanna. Fotó: Rex Features

Ilyen is tud lenni Rihanna. Fotó: Rex Features



A VIP klubban nyilván nem keltett feltűnést Rihanna, de mentségükre legyen mondva, ők nyilván hozzászoktak mára különcségekhez.  De egy átlagos, földi halandó számára mégiscsak fura a hosszú szárú férfi alsóban flangáló, amúgy pipaszárlábú lány. Még a végén divat lesz belőle...