Két kamion ütközött az M5-ösön Ócsánál

Két kamion rohant egymásba az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Ócsa térségében. Az egyik jármű sofőrje súlyosan megsérült.

Megnyitották a forgalom előtt az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalát Ócsa térségében, ahol csütörtökön kora délután kamionbaleset történt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az autópálya 29-es és 30-as kilométere között két kamion rohant egymásba, a helikopteres mentés idejére lezárták az útszakaszt, a forgalmat az ócsai kihajtónál az 5-ös főútra terelték.

Kamionbaleset az M5-ösön Ócsánál


Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője azt mondta, hogy az egyik sofőrt a dabasi tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a roncsok közül.

Tóth Karolina, a mentők sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére közölte: az ütközéskor egy 55 év körüli férfi súlyos mellkasi sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel vitték a főváros ügyeletes kórházába. Egy másik, 25 év körüli férfinál bokasérüléseket állapítottak meg, érte mentőautót küldtek.