Ismét Porga Gyulát jelöli Veszprém polgármesterének a Fidesz-KDNP

Porga Gyula (Fidesz-KDNP) jelenlegi városvezetőt indítja az őszi önkormányzati választásokon a Fidesz veszprémi szervezete polgármesterjelöltként - jelentette be Navracsics Tibor külgazdasági és külügyminiszter, a város fideszes országgyűlési képviselője szombaton Veszprémben.

A politikus hangsúlyozta, Veszprém modernkori történelme egyik legjobb korszakát éli, miután a város dinamikusan fejlődött, megerősödtek a közösségi programok, új közösségi terek nyíltak, és mindez szavai szerint a jelenlegi polgármesternek köszönhető.

Navracsics Tibor felidézte, 2003-ban azt a célt tűzték maguk elé, hogy a Fidesz ne csak országosan legyen meghatározó pártja a magyar politikai életnek, de a veszprémi közéletben is jelentős szerepet töltsön be, és Porga Gyula már akkor ezért a célért tevékenykedett.

A Fidesz városi elnöke emlékeztetett: 2010-ben országgyűlési képviselőként szövetséget kötött a közös munkára Porga Gyulával annak érdekében, hogy Veszprém felkerüljön Európa térképére. Ez a helyi fejlesztéseknek köszönhetően megvalósulni látszik, és a sikeresnek mondható együttműködést kívánják folytatni a következő öt esztendőben is - tette hozzá Navracsics Tibor.