Ingyenes SAP képzés indul

Elindult a NetAcademia szervezésében az alapszintű SAP oktatást kínáló online platform. A magyar nyelvű képzéseken az SAP vállalatirányítási rendszerének legalapvetőbb funkcióival lehet megismerkedni, segítséget nyújtva azoknak, akik ezen üzleti szoftverrel még nem dolgoztak, de elhelyezkedésükhöz, munkahelyi előrelépésükhöz szükség van kezdeti, felhasználói tudásra.

A NetAcademia Oktatóközpont által létrehozott platformon a képzés egy több éve külföldön sikeresen működő metodikát kíván követni, immár online módon. Az osztrák SAP partner, a biz:Consult által kidolgozott, és az SAP hazai leányvállalata által támogatott, videó alapú oktatásokat gyakorlati feladatsorok egészítik ki, melyet a platformról közvetlenül elérhető, éles SAP rendszerben lehet elvégezni.

Jelenleg egy bevezető, általános tudást adó kurzus érhető el, ingyenesen. A pénzügyi, az anyaggazdálkodási modulokra előjelentkezést fogadnak el. Több, további alapmodul oktatását is tervezik, az előző kettő mellett a kontrolling, és az értékesítés komponensek tananyagát is elérhetővé fogják tenni.

Az elkészült rendszer különlegessége, hogy megszüntet minden kötöttséget az oktatásban. Senkire és semmire nem kell várni. Bárki, bárhonnan a világból tetszőleges időpontban bejelentkezhet, és valós SAP rendszerben dolgozva gyakorlatorientált képzésen vehet részt.