Ezért ütött-rúgott a liftben Beyoncé húga

Kiderült, mi dühítette fel Solange Knowlest a liftben annyira, hogy ütni-vágni kezdte sógorát.

Mint ahogy azt tegnap megírtuk, Solange Knowles - Beyoncé húga - egy liftben rátámadt sógorára, Ja Z-re. A férfi amennyire tudott, védekezett, de Solange olyan elszántan kezdett verekedni, hogy az addig tétlen biztonsági embernek végül le kellett fogni a harcias sógornőt. Miután elengedte, Solange ott folytatta, ahol abbahagyta. Kiszállva a liftből azonban mindannyian úgy viselkedtek, mintha mi sem történt volna - kivéve az utolsó momentumot: míg Solange és Beyoncé egy autóba szálltak, addig Jay Z egyedül, egy másik autóval távozott. A történet külön érdekessége, hogy Beyoncé - a liftben készült kamara felvétele szerint - nem szólt bele a kiabálásba, és nem próbálta megfékezni húgát. Látszólag úgy tűnt, mintha egyetértett volna Solange-zsal.

Solange Knowles a MET gálán. Fotó: GC Images

Solange Knowles a MET gálán. Fotó: GC Images



A héten Beyoncé és Jay azonban már újra boldog párként, kéz a kézben jelent meg egy baseball meccsen, a másfél héttel ezelőtti, most nyilvánosságra került esetet nem kommentálták.

Kitudódott azonban Solange haragjának oka. Állítólag először Jay Z kérte számon a sógornőt: Solange két brooklyni haverja ugyanis Jay Z-re hivatkozva akart bejutni a Met gálát követő after partira. Ekkor értesítették Beyoncé biztonsági őrét, miszerint akadt egy kis probléma. Jay Z állítólag mindössze annyit mondott Solange-nak a liftben, hogy senki ne hivatkozzon az ő nevére.

Beyoncé és férje Jay Z a Met gálán. Fotó: Sipa USA

Beyoncé és férje Jay Z a Met gálán. Fotó: Sipa USA



A kissé ittas Solange erre rögtön visszavágott és azt kezdte el kiabálni, hogy Jay Z pedig ugyan mi a csodáért nem képes hazamenni a feleségével, miért kell neki egyedül elmennie Rihanna after partijára. Solange még tovább feszítette a húrt, kiabált, majd ütni-vágni, később rúgni kezdte Jay Z-t. A többit pedig már tudjuk.

Rihanna és Jay Z már régóta jó barátok, nem véletlen, hogy a zenei mogul Jay Z mindenképpen szeretett volna ott lenni a barbadosi énekesnő fogadásán. Még Beyoncé nélkül is.