Még lehet jelentkezni az üzleti startupversenyre

Az első hazai fintechrendezvényre Magyarország legjobb üzleti szoftverei nevezhetnek. A Fintech & Sales Demo Day-nek a Google Grund ad otthont.

Míg a startupok rengeteg energiát fordítanak a szolgáltatásaik közösségi vagy lakossági terjesztésére, addig szinte egyáltalán nem gondolkodnak az üzleti célú felhasználási lehetőségekben. A B2B – azaz business to business – megoldások pedig sokkal több esélyt adnak a sikerre.

A fintech az egyik legújabb startupfogalom, amelyre a fejlesztők mostanában odafigyelnek, főleg azért, mert a nagyvállalatok és multik egyre inkább olyan innovatív technológiák beépítésével szerzik meg versenyelőnyüket, melyekkel olcsón juthatnak piaci előnyhöz.

Magyarország első fintech és sales-marketing fókuszú startupversenye, a Fintech & Sales Demo Day a Startup Tavasz rendezvénysorozat része. Az a célja, hogy közös platformot teremtsen az új technológiai megoldásokat kínáló startup cégek, spinoff vállalatok és KKV-k, illetve a velük partneri kapcsolatot kereső nagyvállalatok számára. Május 30-án, az idei Demo Day alkalmával elsősorban az innovatív pénzügyi megoldásokat, illetve a nagyvállalati értékesítést és marketinget támogató megoldásokat kereső nagyvállalatok képviseltetik magukat, a kiválasztott jelentkezők előttük prezentálhatnak.

Magyarország egyik legfontosabb ilyenfajta eseményére, a Magyar Innovációs Tech-show-ra és az esemény részeként tartott Fintech & Sales Demo Dayre május 2-ig nevezhetnek az induló vállalkozások.

A részletes kiírás és a jelentkezés itt található.