Összejött a színész és a tévés

Richard Gere újabban egy csinos műsorvezetővel, az indiai származású Padma Lakshmival rendevúzgat - írja online kiadásában az amerikai People magazin.

A 43 éves Padma Lakshmi Amerikában közkedvelt gasztrogurunak számít, szakácskönyvei rendkívül népszerűek, akárcsak az általa vezetett Top Chef (Top Séf) című valóságshow. Richard Gere-rel rövid ideje randevúzgatnak, és állítólag egyelőre mindketten óvatos tempót diktálnak kapcsolatukat illetően.

Padma Lakshmi Fotó: Europress/Getty Images

"Egyelőre ismerkednek, randevúzgatnak" - nyilatkozta a People-nek egy Lakshmihoz közeli forrás, aki azt is elárulta, a csinos műsorvezető életében Gere az első férfi, akit közel engedett magához volt kedvese, Teddy Frostman milliárdos üzletember 2011-es halála óta. "Egyelőre még nem tudják, mi lesz a vége" - tette hozzá a bennfentes.

Lakshmi több éven át élt se vele-se nélküle kapcsolatban Teddy Frostmannel, kapcsolatuk egyik mosolyszünetében fogannt Lakshmi most hároméves kislánya, Krishna Thea Lakshmi-Dell, akinek édesapja Adam Dell kockázatelemző, a Dell számítógépgyártó világvállalat vezetőjének, Michael Dellnek a fivére. Richard Gere maga is zűrzavaros magánéleti időszakon van túl: 11 évnyi házasság után tavaly vált el feleségéről, Carey Lowelltől, akivel egy 14 éves fiuk is van.