Tündéri fotók: Ausztráliába érkezett a kis György herceg

Új-Zéland után Ausztráliba érkezett Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő, s az ausztrálok legnagyobb örömére nyolchónapos kisfiuk, György herceg ide is elkísérte őket.

A brit hercegi pár szerdán érkezett meg Sydney-be,  ahol természetesen fotósok hada várta őket, s nem hiába: Katalin és Vilmos karjukon a kis trónörökössel szálltak le a gépről, s vidáman integettek az őket üdvözlő egybegyűlteknek. A kis György herceg "bemutatása" Ausztráliának azért is nagy szenzáció, mert Vilmost utoljára akkor láthatta a nyilvánosság kisfiával a karján, amikor tavaly júliusban, a baba születése után elhagyták a kórházat.

2014. április 16. Sydney-be érkezett Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisfiukkal, György herceggel Fotó: EPA/PAUL MILLER


A kis György herceg szemlátomást nagyon nyugodtan viselte a nagy érdeklődést, s a képek alapján a repülés sem viselte meg túlzottan. A kisherceg szüleivel együtt körülbelül másfél hétig tartózkodik Ausztráliában, mielőtt hivatalos új-zélandi és ausztráliai látogatásuk előtt visszautaznak Angliába.