A színpadon esett össze az énekesnő

A színpadon, telt házas koncertje közben esett össze vasárnap a New York-i Café Carlyle-ban Alexa Ray Joel énekesnő, Billy Joel dalszerzőlegenda lánya.

A 28 éves hírességet a New York-i Presbiteriánus Kórház sürgősségi osztályára szállították, és ott vasovagális syncope-ot diagnosztizáltak, vagyis olyan ájulást, amelyet félelem, erős fájdalom, érzelmi megterhelés vagy huzamos állás vált ki. A vasovagális syncope hirtelen pulzus- és vérnyomáseséssel jár, amelynek következtében az agy vérellátása is csökken, és rövid eszméletvesztés következik be, amely az esetek többségében nem okoz maradandó károsodást, különösebb gyógykezelést sem követel meg.

Alexa Ray Joel Fotó: Europress/Getty Images

Joel a koncert közben, nem sokkal ájulása előtt megemlítette közönségének, hogy nem érzi jól magát, de semmiképp nem szerette volna félbehagyni a koncertet. Kórházba szállítása után hétfőn közleményben üzent azoknak, akik eljöttek a koncertjére. "Szeretném mindenkinek megköszönni, aki eljött és támogatott engem. Nagyon izgatott és eltökélt voltam, hogy jól sikerüljön a fellépés, és igazán valami nagy durranással akartam befejezni a show-t, persze nem egészen így gondoltam. Remélem, hogy mihamarabb lesz lehetőségem kárpótolni ezt a csodálatos közönséget. Köszönöm  a törődéseteket!" - írta közleményében a fiatal énekesnő.