Thürmer: a Munkáspárt hozhat friss erőt és friss energiát

„Mi azt mondjuk, hogy a parlamentben olyan emberek legyenek, akik két lábbal állnak a valóságban, akik tudják, hogy mi fáj az embereknek” – közölte Thürmer Gyula.

Április 6-án választ az ország, a tét az, hogy bejut-e a dolgozó ember képviselője a parlamentbe – mondta a Ma reggelben Thürmer Gyula. A Munkáspárt elnöke közölte: "Nekünk a mostani parlamenttel az a bajunk, hogy a képviselők nem a mai világban élnek, szerintük az ország jobban teljesít és az emberek jobban élnek, míg mi, akik dolgozunk, vagy épp nincs munkánk, az ellenkezőjét tapasztaljuk."

„Mi azt mondjuk, hogy a parlamentben olyan emberek legyenek, akik két lábbal állnak a valóságban, akik tudják, mi fáj az embereknek. Az elmúlt 25 évben ilyenek nem voltak, a Munkáspárt képviselőjelöltjei ilyenek” – közölte Thürmer Gyula.

A Munkáspárt elnöke szerint a parlamentben nincs baloldal, csak magukat baloldalinak nevező szervezetek vannak, akik milliárdosokból állnak, azon túlmenően „szétlopták, szétrabolták ezt az országot” – mondta. Hozzátette: "Mi azt mondjuk, fizessenek a gazdagok, mert elég abból, hogy olyan világot élünk, ahol néhány százezer ember nagyon jól él, míg a többi ember az akciókat keresi a bevásárlóközpontokban. Mi azt akarjuk, hogy mindenkinek legyen biztos munkája, biztos jövedelme és erre építhessen egy biztos jövőt.”

"Azt mondjuk, hogy vegyük vissza a kereskedelmet, magyar boltokban magyar árut áruljanak, legyen magyar élelmiszeripar, legyen magyar mezőgazdaság, magyar kereskedelem" – nyilatkozta Thürmer Gyula. Hozzátette: van ebben az országban pénz, csak minden másra költik, meg kell érteni, hogy nem lehet a külföldiekre jövőt építeni.

Arra a kérdésre, hogy 25 év után bejutnak-e a parlamentbe, Thürmer Gyula közölte: „Valami van a levegőben, az emberek utálják a parlamenti pártokat, az egyiket tolvajnak tartják, a másikat diktátornak, a Munkáspárt hozhat friss erőt és friss energiát, erre van most szükség.”